Привет тъй, като съм се ориентирал в сглобяването ми на рамчицата,като съм се ориентирал да правя Твърдак XC, и като цяло съм се ориентирал на 15QR - вилка,и много държа да може да се смъква.Относно 15QR това което повечето се сещаме е FOX 150mm,обаче не съм готов да се фърля в този клас вилки,понеже и за Б-я знам,че няма оторизирани сервизи и няма вечни неща.И другото,което е ,че рамката ми е със стержън 1 /1 /8. и като гледах в ebay цените на St:1.5 FOX 32 2012 чисто нова струват около 400 долара а за 1/1/8 от 800 до 1000 долара.... Много съм се искефил на модела X Fusion Velvet 2012 140mm 15QR със rebound lockout и смъкване до 110мм 15-ка ОС, В България мога да си я намеря за около 700лв чисто нова, но исках да попитам какво Ви е мнението за вилката от хора, които са карали,това което разбрах е ,че са правени в стар завод на FOX и като цяло се използва платформа на фокс за самото им изграждане.
П.С като кит относно команди,обтегач,декланшор,верига съм се спрял на Shimano SLX 10-тката, за която също се нуждая от коментари,понеже това са неща, които ми изпадат на добри пари разбира се,затова съм се спрял и на тях.
П.С2 : Сега в момента карам със обтегач SRAM x5 и команди x4 касета на срам със спирачки BB7
Благодаря предварително на хората,които имат време да разтълкуваме една дискусия относно бъдещите ми компоненти
П.С Ако някой се сеща за подобна вилка на друга марка нека пише