qwerty42 написа:Какво стана? :/ Може би трябваше и аз да се пробвам ;D Не че аз щях да се представя добре, но не пречеше да пробвам :/ Темата ми се стори интересна (:
Темата не ми допадна много,просто защото е негативна или поне все такива асоциации ми изникнаха в главата.Мислих,мислих,но не можах да намеря начин да го извъртя в положителна посока (Незнайно защо се сетих за една стара новина за жена,която си продаваше девствеността.По-свежо е,нооо...Отказах се да пиша по това.

) Всъщност няма как да знаеш дали ще се представиш добре или зле,дори и като си се явил,пак е трудно да прецениш.Аз просто предполагам,че не е било добре.Оценяването на есета е напълно субективно и това ми е ясно.За разлика от предварителния изпит,на който имах 3.50,главно защото всичко,което беше написано с чувство за хумор,беше подчертано като грешка,този път се постарах да звучи по-сериозно.Няма да се изненадам и от 2.00.Ще се оплача/похваля като излязат резултатите.

"Най-голямото доказателство за съществуването на разумен живот във Вселената е,че досега никой не се е опитал да се свърже с нас."