nick7120 написа:Имам малък проблем купих си преден деклашор http://screambikes.eu/bg/predni-deklash ... -m413.html и ще го слагам на рамка ram ht2 гледам че пише Multi-fit съвместимост и е подходящ за различни типове седалкови тръби от 28.6 до 34.9мм но като го сложа на рамката и затегна на макс болтчето за стягане около тръбата деклашора хлопа и мога да го мърдам без никакъв проблем нагоре и надолу.Мога ли да го оправя по някакъв начин.![]()
Благодаря предварително и наздраве
![]()

Животът не се измерва с броя на вдишванията, а с моментите в които ти спира дъха!Yavkata написа:Има едни преходничета-втулки за тия декланшорчета.
nick7120 написа:Ами уж в байк център са сериозни ама такива неща не ми пратиха към деклашора и нещо което ми направи впечатление беше че нещата които поръчах нямаха отделни кутийки а бяха в една обща.Нормално ли е това според вас??![]()
sosko написа:Здравейте съфорумници!
Само набързо да попитам дали в сайта на industrial-bg.com цените на авидските механики са още актуални и мога ли да си поръчам същите по телефона понеже нямат онлайн поръчки?
10х предварително!
ще си избълвам лайната за месеца ,през който ме няма
waffleS написа:Питах 2ма човека от които 1 работи в сервиз и 2МАТА МИ КАЗАХА ЧЕ Е 14 НЕ 14,5 НЕ 16,5
darkmoorr написа:Как се казваха онези джаджи дето обтягат задната главина назад при колелата за дърт\стрийт и ако може да ми дадете линк откъде мога да ги купя!!
Благодаря предварително!!
ще си избълвам лайната за месеца ,през който ме няма

Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 252 госта