Модератор: Модератори в пазара
DRAGONBORN написа: ..оптигач срам СХ4.. гуми едната е кунда 2.50 ..
ще си избълвам лайната за месеца ,през който ме няма
msniki написа:const
Супер несериозен!
Писах му по тази обява:
viewtopic.php?f=18&t=115662
2 лв не иска да свали- викам айде голяма работа 2 лв толкова....
От събота чакам да ми го прати единия преходник.... Е оставам си с чакането.
Прави се на "гръмнат" и не влиза на линия в скайп...
Освен това казах че ми трябва спешно, все едно му казах забави се!
Въобще по добре да НЕ се работи с този човек!
![]()
![]()
solarses написа:msniki написа:const
Супер несериозен!
Писах му по тази обява:
viewtopic.php?f=18&t=115662
2 лв не иска да свали- викам айде голяма работа 2 лв толкова....
От събота чакам да ми го прати единия преходник.... Е оставам си с чакането.
Прави се на "гръмнат" и не влиза на линия в скайп...
Освен това казах че ми трябва спешно, все едно му казах забави се!
Въобще по добре да НЕ се работи с този човек!
![]()
![]()
Това ,че не прави коментар не е некоректно и точно тези преходници са по редки и си държат цената!
slomosht написа:BurNiNg_IcE
за пинкбайк той е човека няма да ви прецака![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
dino - DH написа:Здравей колега виждам че си писал че се продава цяло ,но били ми казал мислиш ли да продаваш вилката защото аз си търся боксер или др вилка но над 180мм и за сега само боксер ми харесва пък и нямам много парзи за скъпи вилки затова ако знаеш някой да продава или ти да измислиш нещо да я продаваш ми кажи![]()
става ли
dino - DH написа:знач колега говорим само за вилка без лапа, преходник и такива само за вилка ако е така ще я взема но ще ми трябва врееме защотъо сега аз имам 360 лв което значи че ми е нужна 1 седмица нали не бързаш за продаването на вилката защото много иска д я взема защото ще ми е от полза
dino - DH написа:колега вообще не мисля да се отказвам искам само да ми кажеж ако го продаадеш цялото колело само да ми кажеж иначе ще се помача и по бързо да я взема да знаеш
dino - DH написа:миял че за боксера искаше доста пари а аз разполагам с 400 а цената 450 от обявата ще я махна защото видях че няма как да намеря още 50 лв защото си зимам и капла
мнението е било променяно общо 17928 пъти![]()
![]()
![]()
picasso12346 написа:SeSSion
Бързо лесно точно...
roling_68 написа:Bitch -некоректен...
Скапано лапе ,което няма какво да прави и разиграва хората за период от 3 седмици...
roling_68 написа:МАЙНАТА ТИ НЕ ИСКАМ ДА СЕ РАЗПРАВЯМ С ТЪПИ СКАПАНИ НЕДОЕБАНИ ТЪПАЦИ...
Bitch написа:abe kazah ti 4e sam zaet nesam kat tebe ako iskam shte doida kakvoto sam kazal kazal az ne moga da doida kogato doida togava i mi zapazi tia gymi shtot mi pisna da se razpraviam s teb prosto nemam vreme ostai gi tam pri oxrana ili teb kade iskash zaradi teb si prodadox gymite i sa ostanax bez
Bitch написа:abe pedal skapan tam kade iskash e na mainata si kogat doida doida i ve4e dori neznam dali da idvam
Antares написа:Клаймъра е Голф двойката на планинското колоездене.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта