Обиколка на Витоша 2012

Форум за обявяване, организиране и обсъждане на състезателни прояви. За да е състезателна една проява, тя трябва да включва съревнованието като предварително и официално обявен елемент.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 700 / 10
Правила на форума
В различните форуми и подфоруми на раздел "Мероприятия" действат особени правила, които можете да прочетете в тази тема, т. ІІІ.

Напомняме на всички потребители в раздел "Мероприятия", че в рамките на МТБ-БГ има Календар на събитията, който включва дори и индивидуални карания, стига инициаторите им да желаят това, т.е. да са вписали карането си там. По принцип в Календара ще намерите всички състезания и официално организирани карания. Календарът е на този адрес: http://www.mtb-bg.com/index.php/events/calendar .
Повече подробности за Календара можете да научите от тази статия: http://www.mtb-bg.com/index.php/other/o ... 7-calendar

Re: Обиколка на Витоша 2012

Мнениеот silvertm » Нед Юни 24, 2012 7:55 pm

xcrider написа:Защо изкачването до тихия път е било по асфалт, а не от бояна през бялата вода и по тази пътека, която изкарва на хотела/басейна? Да не би, за да се избегне неприятното изкачване по паветета до началото на пътеката?

- Преди време, когато се смени маршрутът, обяснението беше, че точно на отбивките преди "Тихия кът" много хора се губели и поемали към "Златните мостове". Та затова до там по асфалта.
silvertm

Рейтинг: 1671

Мнениеот ivondera » Нед Юни 24, 2012 8:14 pm

Най аз Табаков и azoic сме карали заедно в последния километър. Зад мен се беше лепнал един (не го видях какво кара) да му правя път, че бях със звънец.
П.П Хайде който е снимал да качи снимки :beer:
Скайп ivondera Тел: 0885604642 или 0878914642
ivondera

Рейтинг: 1285

Мнениеот xcrider » Нед Юни 24, 2012 8:43 pm

silvertm написа:
xcrider написа:Защо изкачването до тихия път е било по асфалт, а не от бояна през бялата вода и по тази пътека, която изкарва на хотела/басейна? Да не би, за да се избегне неприятното изкачване по паветета до началото на пътеката?

- Преди време, когато се смени маршрутът, обяснението беше, че точно на отбивките преди "Тихия кът" много хора се губели и поемали към "Златните мостове". Та затова до там по асфалта.

Ами ако имаш в предвид разклонението от бялата вода нагоре, от няколко дена, незнайно защо, е маркирано с спрей по камъните и дърветата... Може би са мислили от там да го направят, но са се отказали след това. Иначе сигурно паветата са проблема, голямо мъчение е нагоре...
xcrider

Рейтинг: 1256

Мнениеот Боян Бановски » Нед Юни 24, 2012 9:15 pm

xcrider написа:
Ами ако имаш в предвид разклонението от бялата вода нагоре, от няколко дена, незнайно защо, е маркирано с спрей по камъните и дърветата... Може би са мислили от там да го направят, но са се отказали след това. Иначе сигурно паветата са проблема, голямо мъчение е нагоре...

Маркирано е защото от там минават пешаците.
Аватар
Боян Бановски

Рейтинг: 2000

Мнениеот bdz43r » Нед Юни 24, 2012 9:56 pm

Какви павета?! Там няма павета, но е твърде тясно и на 2-3 места ще има много бутащи, които ще задръстят пътя, а групата още не се е пръснала достатъчно.
Аз пък имах късмет, че 2/3 от пътеката към Кладница я минах сам или след колега с моята скорост. Останалото обаче бях в задръстване след един, който няколко пъти погледна назад и видимо доволен от безкрайната опашка упорито отказваше до пропусне тези зад него. Дори на двете паднали дървета бухна велосипеда почти напряко на пътеката, така че никой да не може да мине пред него докато го възкачи.
Аватар
bdz43r

Мнениеот taurus13 » Нед Юни 24, 2012 10:01 pm

Ми що не го линчувахте, като го вържете с две свински опашки за падналите дървета. Абе тия хора да не са нарочни отцепки за някой свой колега, на който да осигуряват преднина. :evil:
Изображение
Аватар
taurus13

Мнениеот xcrider » Нед Юни 24, 2012 10:05 pm

bdz43r написа:Какви павета?!

Как стигаш от бул.България до началото на пътеката? Стръмни, неприятни павета...
xcrider

Мнениеот bdz43r » Нед Юни 24, 2012 10:37 pm

За различни пътеки говорим. Става въпрос за тази, която минава през чешмата и излиза точно на Тихия кът, като спестява последната серпентина по шосето. Тя отначало е широк път, но после става тясна алея.
Аватар
bdz43r

Мнениеот xcrider » Нед Юни 24, 2012 10:44 pm

Да, явно е така, аз имах в предвид да се мине по трасето от велорали "черни връх" http://velorali.com/karta.html до бялата вода, от там по дясната пътека и оп - на тихия кът. Хайде да спрем да дъвчем тази тема, явно не им се е искало да морят участниците с паветата. :beer:
xcrider

Мнениеот ivan_radev1 » Нед Юни 24, 2012 11:03 pm

Радвам се, че в България има такова събитие. Ако не се лъжа, Обиколката на Витоша е най-масовото спортно мероприятие, провеждащо се изобщо в страната. Не мога да се сетя за друг спорт, в който едновременно да се състезават над 800 души.

Тази година се вълнувах все едно ми беше първа обиколка - не бях карал от няколко месеца и бях много щастлив, че отново излизам с байка в планината. Успях да навия и сестра ми да участва и реших да карам с нея и да се опитам да й помогна да си разпредели правилно силите. Разбрах защо повечето треньори са толкова нервни - не им е никак лесно. Вместо да си пести силите, Василена използва първата половина от състезанието да завърже социални контакти, докато кара - нищо лошо, но това серизоно ми обърка тактиката. както можеше да се очаква, сестра ми получи физически и психически срив между Ярлово и Ярема, за който спомогнаха и техническите проблеми, които имаше с колелото. На Брезите я застигна друга участничка, с която влязоха в жестока битка за третото място до финала. Беше много оспорвано, въпреки умората и двете показаха страхотна воля.

Благодаря на Райко, който в последния момент,въпреки че бе затрупан с работа, поправи двете колелета, с които участвахме. Благодаря и на Тодор Ангелов, който направил невероятен жест и подарил своя награден ваучер на сестра ми. Тодор и Райко са доказателство, че големите спортисти в никакъв случай не са егоисти, поне не и в нашия спорт.

Страхотно е, че четирима души са свалили под 4 часа. Браво и на всички, които са слезли и под 5,6 или 7 часа и изобщо са успели да изпълнят целта си или поне да се доближат до нея. И най-вече на всички, които са си изкарали един хубав ден сред природата и приятна компания.

П.С. Звънче от 2,50лв върши чудна работа, а тежи 20-30 грама.
Аватар
ivan_radev1

Мнениеот dobber » Нед Юни 24, 2012 11:46 pm

Здравейте колеги, аз отново успях да финиширам като скороходец. Поздрави на всички участвали и финиширали успешно.

От изчетените мнения си правя извода, че може би някои неща е добре да бъдат променени за следващата година. А сигурен съм, че ако достатъчно от нас го пожелаят в офиса на организаторите, то те ще се съобразят.

1) Техническа конференция преди старта - или мегафон и 5 минути внимание.
- обяснение как се ползват звънци. Да стане задължително условие за участие.
- обяснение как се иска и как се дава път
- обяснение как се помага на пострадал
2) Маркиране на най-масовите туристически пътеки в полза на туристите. Може на входовете на големите алеи да се сложи знак. Например - "Скъпи туристи, днес 23.06.2012г на пътеката Бистрица - Железница, ще се проведе Скороходна и колоездачна обиколка на Витоша. Очаква се много натоварен трафик от бегачи и велосипедисти. Моля бъдете изключително внимателни. Благодаря. ТД Витоша"
3) Ако масовостта се увеличи, да се раздели състезанието на скороходци в събота и колоездачи в неделя.

Тази година бях доста по-бърз в сравнение с предишни и нямах много разминавания с вас, за щастие винаги безопасни, заради ранните викове. Неудобно е само когато трябва бързо да скочиш в храстите, тъй като си в тесен и сляп завой. Но това е част от играта и съм подготвен да го правя (а и вече с опит). Не се сърдете на бабите, те са излезли веднъж в годината да се поразходят и вие сте много голяма напаст за тях.

Още нещо относно спортният дух. Наистина няма значение дали си 10-20-50 места напред/назад, но когато се бориш да подобриш времето си от миналата година, ето това е спортен дух и всяко разминаване е от значение.
Аватар
dobber

Рейтинг: 1525

Мнениеот Yavkata » Пон Юни 25, 2012 5:36 am

1.Техническата конференция/мегафона мисля, че си я имаше предишните години, но сега при толкова хора ще я чуват само състезателите от първите редици, дето това си го знаят.
За звънеца имаш основание, едно, че вече е по закон, друго , че ще бъде доста весело Витоша огласена от звънчетата.
Как се иска и дава път, помощ на пострадал и т.н. са обект но обучение на мероприятия от типа на провежданите от "Нашата група".Може обаче това да бъде опоменато на сайта на обиколката или в началото на темите за ежегодната обиколка във форума.
2.Туристите така или иначе в много случаи "почистват" такива ленти и табели, а бабките са като трамваи със съботен маршрут, каквото и да им напишеш няма да се спрат. Просто трябва да се съобразим с тях. А това , че имаше и велосипедисти които упорито въртяха по обиколната срещу течението-е това беше вече брутално :D
3.Как си представяш тези десетина -двадесет човека от организацията, които не спали повече от 24 часа, да поемат още едно денонощно дежурство?
ИзображениеИзображениеЖивотът не се измерва с броя на вдишванията, а с моментите в които ти спира дъха!
Аватар
Yavkata

Мнениеот patricii » Пон Юни 25, 2012 6:26 am

Прощавайте , ако не съм видял - къде е пълното класиране? :dontknow:
SPIRITUS PROMPTUS EST,CARO AUTEM INFIRMA!- ДУХЪТ Е СИЛЕН, ПЛЪТТА-НЕМОЩНА!
+Станислав Стратиев-ТОЛКОВА МНОГО НИ ПРАВЯТ НА МАЙМУНИ,ЧЕ ВЕЧЕ ВЯРВАМЕ В ТЕОРИЯТА НА ДАРВИН
Аватар
patricii

Рейтинг: 1210

Мнениеот krach » Пон Юни 25, 2012 7:20 am

Обяснение на 1000 души как се оказва първа хич не е добра идея. В масовката кой разбрал кой не по - скоро ще умориш пострадал от колкото друго. Има си специални курсове аз това и не е мястото за 5 мин преди началото на състезание (където никой не слуша в главата му е само старта).

Относно това как се дава път....ами има толкова различни терени, брой участници (и велосипедисти и пешаци) които могат да се засекат по трасето, че ме съмнява да обхванат всички възможни ситуации които могат да се получат. Другото което е ако си някой кретен, дали ще ти четат лекции, дали конференции ще правят в гората няма да се промениш. А пък и не може да има по 100 км трасе плътно "съдии" които да гледат пускаш ли някой или не.

За разделянето за събота и неделя....не мисля, че е случайно това, че събитието е в събота. Най - малкото имаш след това един ден да си починеш (неделя). Вярно е, че с велосипед е по - бързо от колкото пеша. Но умора си има. И като изключим първите 50-100 който са завършили за 5-6 часа (съответно са в добра физическа подготовка) останалите 600 (тази година) им трябва повече време. От което следва, че и ще са по - уморени (по - малка подготовка) и на следващия ден няма да е удачно да си на работа.
Нали винаги може да кажеш...ОК тогава който не може да си почине, да не идва. Ами като не дойдат голяма част, се губи смисъла за разделяне.

А пък иначе изобщо не виждам смисъл да се разделят велосипедисти от скороходци. Маршрута така или иначе е обществено достъпен и хора ще има. Било то С 200 скороходци повече или без тях.
krach

Рейтинг: 1451

Мнениеот krach » Пон Юни 25, 2012 7:21 am

patricii написа:Прощавайте , ако не съм видял - къде е пълното класиране? :dontknow:

Чакаме на сайта да го пуснат
krach

Рейтинг: 1451

Мнениеот Dragan_Trial » Пон Юни 25, 2012 8:21 am

Здравейте,

Баща ми е снимал едно филмче как минаваме по бул. България веднага след старта:
https://vimeo.com/44635628
Бройката велосипедисти е впечатляваща!!!

П.П.: Тази година беше още по-добре от миналата, и съм сигурен, че е по-зле от следващата! ;)
Аватар
Dragan_Trial

Рейтинг: 1265

Мнениеот vafi » Пон Юни 25, 2012 9:09 am

Поздравления за организаторите, и честито на всички участници . За мене беше страшно удоволствие да участвам и дано догодина да е още по добре :beer:

П.С. Поздрав за всички колоездачи ;)
боли ме гъ*а
Amsterdam is like the Tour de France. Just a lot of people on drugs riding bikes!!!
Аватар
vafi

Рейтинг: 1412

Мнениеот kraseto » Пон Юни 25, 2012 9:30 am

Поздравления за всички участници и най-вече за организаторите! За първи път участвам като велосипедист и без много зор го направих за 8 часа и 30 мин., което си е посредствен резултат но аз съм доволен :beer: Бях очарован от красотата на южния дял на Витоша!
П.П.: За другата година, ще трябва да си сложа звънец или тромба, че е неудобно да подавам сигнал на пешеходците със скърцащите в-брейкове :D
:beer:
kraseto

Мнениеот lkl » Пон Юни 25, 2012 1:03 pm

...и аз да се похваля , че завърших за 7:20 мин. и преминах финала с носене на колело и тичане :rofl:

Още ми е странно , че го минах като насън, доста по-бързо от тренировките , а вече май се водя (як) ветеран на 44г. ;)

Ако някой иска да подобри времето си догодина с близо 30% може да разгледа моята подготовката от повече от 2 години тук :
[url]
http://vitosha100.blog.bg/[/url]

Супер емоция, но се поизнервих сега да проверявам дали са се появили крайните резултати от обиколката :dontknow:

Някой знае ли поне колко колоездачи финишираха?
lkl

Мнениеот DstupidBastarD » Пон Юни 25, 2012 1:11 pm

Баце Ники Гугински ти е горе-доле набор, братле, и кара обиколката за има-нема 4 часа, но обещавам да му препоръчам съкращаващататрийсепроцентатвояпрограмка, в случей че реши догодина да кара обиколката за 3 часа. Примерно. :bigeyes:
Аватар
DstupidBastarD

Рейтинг: 1932

Мнениеот tzezko » Пон Юни 25, 2012 3:45 pm

ivondera написа: Добре, че малко преди контролата един човек ми даде крем за мазане на колена, че почти се бях отказал. Дясното коляно здаде багажа, но кой го пита................... Тук е момента да изкажа благодарности на: Първо колегите без които нямаше да участвам Цветков и Чачев. После на Дани за транспорта. После на момичето с черешите и на човека с крема за коляното, както и на едно момче което ми даде масло за веригата. Искам да благодаря и на мацките които ме задминаваха и ме надъхваха да не се отказвам така една я гоних в продължение на 20 км :)).

Поздравления за упоритостта от "човека с крема за мазане на колена".
Аватар
tzezko

Рейтинг: 1228

Мнениеот ivondera » Пон Юни 25, 2012 5:26 pm

Ееее човече tzezko да си жив и здрав. :bowdown: :bowdown: БЛАГОДАРЯ за не знам кой път.
ivondera

Мнениеот Runaway » Пон Юни 25, 2012 5:26 pm

Много съм доволна! :D
Постигнах си личен резултат, а в началото се чудех дали да не се откажа.
Страшна криза ми беше до първата контрола - тотално power-off и като си представих жегата преди Чуйпетлово или Ярлово- Ярема и май-май бях готова да свърна обратно. Ама си викам, айде още малко напред, пък като ще се отказваме да не е така позорно още в началото.
После пък ми дойде супер прилив на енергия и почти цялото трасе го минах във форма и с много кеф!

Иначе колоната от по-бавни велосипедисти и на мен ми пречеше в началото по тесните пътеки, ама не се дразнех - все пак, ако искам да не ми пречат, мога да отида да го карам в неделя сама, нали - а не когато е състезанието.
В крайна сметка това си е част от играта.
Като не съм успяла да си взема преднина в първите километри, много ясно, че после ще страдам на участъци, където ми е силата.

Много се вбесих обаче на себе си, защото на Драгалевци обърках пътя - пропуснах отбивката вляво и продължих надолу по паветата. . .
Нямам думи да обясня как ми се срина света, като осъзнах колко съм се наиграла! И то 8-9 км. преди финала. Айде обратно по баира в жегата... да се научиш да внимаваш повече друг път! Като се върнах, си видях надлежно маркираната стрелка, ама преди това, на скорост - кой да я види!
Тук е мястото и аз да кажа, че маркировката беше перфектна! Всъщност, аз затова пропуснах отбивката, защото вече не внимавах много - очаквах да ми избоде очите".

А сърдитата баба беше уникален хейтър :-))) Изобщо, разминавайке се с хората за части от секундата се нагледах на всевъзможни образи и характери, но тази печели класацията.
Все пак обаче донякъде разбирам тези, които се подразниха от неочакваното нашествие на хилядарка състезатели по време на съботната си "спокойно" разходка в планината. Мисля, че действително трябва да се поставя информация по маршрута. Въпреки, че някои ще бъдат махнати, пак е повече от нищо.

При всички случаи обаче организацията беше на страхотно ниво!!! :agree:
Последна промяна Runaway на Пон Юни 25, 2012 5:38 pm, променена общо 1 път
Аватар
Runaway

Рейтинг: 1870

Мнениеот azsa-bachinito » Пон Юни 25, 2012 5:37 pm

Една баба на обиколната ми вика: що не им отцепат трасето на тия, така и ние и е ще сме спокойни. :rofl: :rofl: :rofl: За следващата обиколка Витоша да е отцепена
Ти заслужаваш приключение ---> http://www.facebook.com/groups/370492219650901/
Аватар
azsa-bachinito

Рейтинг: 1665

Мнениеот marsa » Пон Юни 25, 2012 6:00 pm

Не знам дали е същата баба, но аз в бързината дочух нещо за "звънене в общината" :eek3:

Иначе обиколката... :hbang2: :smash:

Благодарско на papi, че "едвам" ме нави - имах огромни очаквания и въпреки това се надминаха многократно!
Кучетата си Изображение, колелото си Изображение.
Аватар
marsa

Мнениеот Ивайло » Пон Юни 25, 2012 7:03 pm

Айде, юруш на класирането:
http://www.vitosha100km.bg/content/%D0% ... 0%BD%D0%B5

:D

Кой е адаша със стартов номер 671? Помислих, че пак са ми объркали фамилията, но после видях, че съм 10 места по-надолу :D :D :D
Аватар
Ивайло

Рейтинг: 1482

Мнениеот lkl » Пон Юни 25, 2012 7:12 pm

скороходци жени 14 и мъже 85
колоездачи жени 44 и мъже 515

Общо финиширали 658

т.е. 658 победители
lkl

Мнениеот ivondera » Пон Юни 25, 2012 7:21 pm

Като за първи път 175 място :rofl:
ivondera

Мнениеот Reactor » Пон Юни 25, 2012 8:29 pm

lkl написа:скороходци жени 14 и мъже 85
колоездачи жени 44 и мъже 515

Общо финиширали 658

т.е. 658 победители

Точно така :beer:
Аватар
Reactor

Мнениеот Pinky76 » Пон Юни 25, 2012 9:10 pm

Dragan_Trial написа:Здравейте,

Баща ми е снимал едно филмче как минаваме по бул. България веднага след старта:
[size=150][url=https://vimeo.com/44635628]https://vimeo.com/44635628

Клипчето е страхотно.Ние отпред сме били доста голяма група,защото и се караше с темпо.Ама към средата на баира вече темпото стана много бързо и на мен почна малко да ми дотежава,ама устисках.
Даже на Белята Вода му викам на Уолтър като на Тур-а,стига да имаш богато въображение :D
Бяхме останали само аз и той,а отзад Емил Стойнев и Венци Баков бяха леко останали.После Емил се вложи и ни настигна и влязохме заедно в пътеката.
Аз исках да влезна първи,защото знам,че съм по-слаб спускач,особено с това колело от Уолтър,но той не ми позволи и на спускането ни дръпна 20-30 метра.Веднага след това следва най-стръмния баир и там се вложих на мах и почти го стигнах,но влязох в червената зона (192 пулс и нагоре и просто тялото ми отказа - първата мини криза) като това малко или много си оказа влияние и тогава и към края на състезанието.
Ето как едно малко нещо си има много последствия.
Карах сравнително слабо по пътеката преди Кладница - нямах свещеста от други състезания,но след многото усилия на баира явно съм вкарал тялото в анаеробен режим и изхабих безценни сили за по нататък.

Емил караше по-добре по пътеката от мен и ту ме настигаше,ту излизаше извън пътеката и изоставаше.
На асфалта към язовира бях 20-30 секунди преди него и на язовира направих малка грешка(падна ми веригата) и той ме стигна.Карахме заедно като той слушаше музика и не ме чуваше де :D
На асфалта почнахме да си даваме смени и отзад не ми тежеше,а той кара с 32-33 км/h.Лошото беше,че той нямаше много сили и през повечето време аз водих.А отпред тежеше много и карах с 180-187 пулс.Много висок пулс и аз знам,че имам издръжливост много и си викам - нищо,че адски ме болят краката,ще мога да карам така докрай.Ама не стана точно така.
На Чуйпетлово вече бяхме доста уморени с Емил и гледаме Данчо Нейчев,който ни нахъсва.Само 4 минути пред вас е.Работете заедно и го стигнете и бийте най-накрая.Тук спряхме за вода и да си смажем веригите за около 1 минута.Тръгнахме и имах доста сили.Карам пак на мах и Емил зад мен стиска.Почна спускането и към края му Емил го нямаше вече зад мен.Викам си карам си моето състезание вече с мое темпо и винаги когато изръсиш някой ти идва самочуствие.А то се окоза,че Емил е спукал гума и после още 2.Иначе щеше да ме бие,а и Венци можеше да ни настигне и щеше да стане супер битка за 2-4 място.Но така е било писано.

А и почна да ми стърже диска нещо и след финала видях,че една спица липсва.Къде и как е станало не помня.Другият проблем беше ,че ме болеше корема много.На Ултра Маратона 120км в Тасос имах същите болки в корема/стомаха.Много вода ли пих,много ядох или просто както Уолтър каза - от ранния час,освен това моят стомах е по-чуствителен и имам от време на време проблеми с него + това че карах на максимум почти през цялото време и тялото ми беше зле.И кризата ме хвана малко преди края на Ярема.Едвам превъртах педалите.На асфалта толкова зле не се бях чуствал от много време.Много отпаднало ми беше.По инерция до Брезите.Там вече бях се смачкал и психически,че съм зле физически и толкова мога.Но явно просто нямах ден,иначе можех поне с 10 минути по-бързо да я мина.Нищо - на всеки се случва,ще си взема поука.

На контролата Цецо Младенов и още едно момче ми викат - браво близо си до него - само 10-15 минути.Аз им викам - близо е 2-3 минути и тръгнах.Явно се бях предал вече.

Тук хубаво е,че е равно и няма къде да загубя много време,а нямах никаква свежест в краката да натисна по-здраво.Отделно бях напомпал гумите на 2.5 атмосфери и това е много - повярвайте ми.Останах без ръце и тялото се скапа още повече.Вече едвам държах и стоях на колелото.Добре,че не паднах или да направя някаква фрапантна грешка.Явно съм карал бавно и предпазливо вече.
Това е самата истина,нито преувеличавам,нито драматизирам.Който ме познава знае,че аз каквото мисля го казвам.Пиша разказите си от състезания и други преживявания най-вече да мога да помогна с нещо на останалите момчета и момичета,които да ме разберат по-добре както и останалите момчета от състезателите,защото те не пишат много разкази за състезанията.Така един вид да има обратна връзка между нас и тези,които не ни познават.
Защото те като видят какво преживяваме и ние и да няма рязка граница между състезатели и любители.А да се разбере че всички сме хора с много общи неща.Аз просто няма как да разговарям или карам с всички по състезания,а ми се иска,защото всеки е ценен и може много да се научи от всеки един човек. :agree:

Да се върнем към края на състезанието за мен.Хубавото беше,че нямаше още много бабички и туристи по Обиколната и само някой друг скороходец настигах.Криво ляво стигнах до Бояна,а там в гората много ми тежеше.Но си викам раздай се максималноИ ако не бях го направил Венци щеше да ме стигне накрая.

Представях си как пресичам финала и лягам веднага на земята от умора.Наистина скоро не се бях уморявал толкова на състезание.Пристигнах и легнах. :D
Предлагаха ми да ме поливат с вода.Аз се посвестих и станах.И започнаха да финишират приятелите,с които се виждаме на всички състезания и са големи пичове,а и карат и тренират много.Сега,аз тях ги познавам лично малко или много добре.За останалите тепърва ще се виждаме,караме заедно и разговаряме след това.

Браво на момчетата,които натискат здраво - пак си подобрихте рекордите и плътността на резултатите в десятката и 20-ката е впечатляваща.

Браво на жените - елата,участвайте и на другите мероприятия в страната,където едвам се събират 3 жени понякога.Както и на повечето момчета,които карат супер,но поради една или друга причина не участват на останалите състезания.Елате и пробвайте на едно и ще видите как е и после каквото ви каже сърцето. :agree:

Браво на организаторите и на всички участници.Всеки има своя история за разказване,която ще помни дълго и ще разказва на приятели и на роднини.Е,ако участвате в месеца на няколко такива мероприятия ще преживеете същите емоции отново и отново и ще се пристрастите може би до живот. :)

Поздрави и наздраве!
Тодор Ангелов

:beer: :beer: :beer:
Pinky76

ПредишнаСледваща

Назад към Състезания