Врътнах няколко кръгчета с Drag 29er Team Edition и със Shockblaze R7 T9 RACE 29" по време на Национална спортна панорама, която се проведе м/у 20-22 Април пред НДК. Рам-а, за който говориш даже и на снимка не бях го виждал, докато сега не погледнах сайта на Ram.new_biker написа:...къде успя да тестваш ram-а?
имаш ли данните за рамката или това е по твоя преценка?Fujitzo написа:...Рамка: геометрия - ок ...
penmark написа:Тая информация викаш ти е малко?!
http://crosscycle.com/promo/12.htm
penmark написа:Данните за рамката са най отдолу в таблицата.
MartinBG написа:И в двата случая мисля да сменя всички компоненти с такива от висок клас (XT/SLX, нова вилка).
MartinBG написа:Основната ми дилема е на коя рамка да се спра според геометрия, здравина и тип спирачки.
MartinBG написа:За спирачките...
Не съм карал с дискови спирачки, но нямам и оплаквания от начин на работа на V-bakes и не чувствам нужда да ги заменя с дискове.
V-brake са леки и лесни за поддръжка и отремонтиране при полеви условия, което е голям плюс за мен. Как стои този въпрос с дисковите спирачки от по-висок клас (хидравлични XT примерно)? Бихте ли ги препоръчали за многодневно XC каране без възможност за сервизиране по пътя?
papinu написа:Ако ще сменяш компонентите защо не се ориентираш да си вземеш рамка и от нея да започнеш изграждането на нов велосипед. Ако правиш сметка да купиш сглобен такъв, да демонтираш всичко по него и след това да продадеш излишното като ново събирайки пари за нови от висок клас имай в предвид, че пазара за 29er части е слаб.
papinu написа:Аз бих избрал хидравлични дискови имайки в предвид килограмите ти. Все още карам стария си байк с V-брейк и има ситуации в които не ми е комфортно спирането, а съм под 85 кг.
autosvet написа:Не виждам с какво дисковите спирачки са по-ненадеждни от вибрейка особено при описания от теб тип каране.
MartinBG написа:...Велосипедът - всъщност 2 такива (един и за баща ми), вече е поръчан. Може да кача снимки и да споделя впечатления по-натам, ако има интерес...
papinu написа:MartinBG написа:...Велосипедът - всъщност 2 такива (един и за баща ми), вече е поръчан. Може да кача снимки и да споделя впечатления по-натам, ако има интерес...
Разбира се, че има интерес
Назад към Продукти за крос-кънтри
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 0 госта