DRAG DH

В този форум съхраняваме темите, за които сме преценили, че съдържат повече интересна или полезна информация и не заслужават да бъдат изтрити, въпреки че са поостарели. На който му е интересно, може да ги прегледа - ще намери интересни неща.

Мнениеот Joro » Сря Дек 17, 2003 7:43 pm

Bla-bla-bla.........drugo ne izmisli li?Ne sum kazval 4e DH Ram-ut e nai-dobroto.Nai-dobre e da razgledate i dvete ramki edna do druga na jivo i togava moje-bi 6te razberete za kakvo govoria.Tuka ne moje da se stigne do konsensus!
Joro

Рейтинг: 1200

Мнениеот uha_rampage » Сря Дек 17, 2003 9:14 pm

nikitzo - a moje bi naistina e po-dobroto ... ;)

UHA™ ADMIN LEVEL 5
www.rampage.hit.bg
www.uha-mtb.hit.bg
www.rampage.hit.bg
Drujba-2 County - кварталът на богатите :)
Аватар
uha_rampage

Рейтинг: 1700

Мнениеот ogy_tonchev » Сря Дек 17, 2003 11:17 pm

[quote="Joro"]

FSR e to4no opr tip 4-ri to4kovo oka4vane,pri koeto bi triabvalo da se namaliava sguvaneto pri pedalirane, patent e na Specialized,no ve4e go polzvat i drugi firmi kato Intense i Iron Horse.Nito DH Ram-ut, nito Drag-ut sa FSR,vupreki 4e sa 4-ri to4kovi.Na Big Hit-a 2003 NE miu se MONTIRA 26',6tot prosto e za 24"!Napravo sum pokurten,koi 'montira' zadni gumi!?! A sega po vuprosa-az si karam DH Ram i sum bez zabelejki i mislia 4e e dosta nad Drag-ut i kato izrabotka,i kato ka4estva,i kato rabota.
[/quote]

btw ne znam kakwo tolkowa stranno namirash w dumata 'montira'??? no kakto i da e, imah predwid Big Hit 2004 ;)
Аватар
ogy_tonchev

Мнениеот Shimana » Сря Дек 17, 2003 11:35 pm

[quote="Joro"]

V smisul....?Ako me pita6 koe e 100% po-dobro,ne bih mogul da ti kaja,spored men oba4e nedostatutsite pri Drag-a sa pove4e (hod,shock,izrabotka),moje i da e zdrava.Nai-opredelia6toto za vas mislia 4e si ostava tsenata,no ako iskate po-nadejdnata ramka vupreki vsi4ko bi triabvalo da se sprete na DH Ram-a, pone az taka mislia.:)
[/quote]

Ma az do kolkoto znam hoda na Draga e po-golyam, pri shok 200mm DNM, pyk to mislya che moje da se vzeme i s X-fusion 220mm, osven tova e s frezovani ushi i link-ove,
pyk oshte Lyubo ot maniata http://mtb-bg.com/news00146-300903.htm stana 3-ti na republikanskoto s takava ramka, a dvamata predi nego byaha s Orange i Giant
pri polojenie che pochti nyamashe predna spirachka [b]puk[/b].
Shimana

Мнениеот HellRaider » Чет Дек 18, 2003 3:37 pm

[quote="Shimana"]

[quote="Joro"]

V smisul....?Ako me pita6 koe e 100% po-dobro,ne bih mogul da ti kaja,spored men oba4e nedostatutsite pri Drag-a sa pove4e (hod,shock,izrabotka),moje i da e zdrava.Nai-opredelia6toto za vas mislia 4e si ostava tsenata,no ako iskate po-nadejdnata ramka vupreki vsi4ko bi triabvalo da se sprete na DH Ram-a, pone az taka mislia.:)
[/quote]

Ma az do kolkoto znam hoda na Draga e po-golyam, pri shok 200mm DNM, pyk to mislya che moje da se vzeme i s X-fusion 220mm, osven tova e s frezovani ushi i link-ove,
pyk oshte Lyubo ot maniata http://mtb-bg.com/news00146-300903.htm stana 3-ti na republikanskoto s takava ramka, a dvamata predi nego byaha s Orange i Giant
pri polojenie che pochti nyamashe predna spirachka [b]puk[/b].
[/quote]

haha tva mi haresa haha nqmal predna spirachka e tva ne e -
na edno systezanie imama kak pyrviq zavyr6va sys skysan markuch na prdnata spirachka
spiraneto(na finala) mu ce6e mnoo interesno

Dum Spiro Spero
Samo slabite se stremqt kym porqdyk. Silnite vladeqt haosa
Вчера е история.
Утре е мистерия.
Днес е подарък.
HellRaider

Мнениеот nikitzo » Чет Дек 18, 2003 6:11 pm

Abe kvo she se zanimavam s gluposti - opravqite se hi4 ne mi dreme koe e po dobro i tiintirimintiri vse mi e edno boli me shapkata
Аватар
nikitzo

Рейтинг: 1180

Мнениеот secretSquirrel » Чет Дек 18, 2003 9:10 pm

abe oligofren4eta bolni......koi izrusi taq glupsot za sustezanieto...ti razsujdava6 li malko....spored tebe kolko ogromna e razlikata mejdu draga gianta i orange a....kvo kato sa orange i giant.....kato 4e li ot tva 4e e orange 1978237189273 sekudni pe4eli6...neznam za tupia drag koito vob6te pone na mene ne mi haresva...no ram e istinska ramka....nqkoga ka4val li si se na ram sus SHOCK ot klasata na 5th elementa koito go ima na orange .... ti ima6 li si ideq kak raboti tova....ramkata e pove4e ot ujasno dobra....osven tova e super zdrava....s prujina 450 libri koeto zna4i 4e samo kato se liu6ne6 leko na neq udrq do dupka e ska4ano ot 2.5m na ravno desetki puti i ramkata ne e mrudnala..daje i luft nqma o6te...garantiram za 4oveka 4e e nai golemia ABUSER i e dokazal 4e taq ramka e zdrava....a kato i dobavi6 edin hubav shock otzad ne pada pod klasata na drugite ramki...az dosega ot neq ne sum imal oplakvania osven ot skapania DNM koito i slagat...slaga6 i edin 5th element i ramkata ne epo razli4na ot azonic i o6te kup durgi kato neq...
secretSquirrel

Мнениеот HellRaider » Чет Дек 18, 2003 9:41 pm

[quote="secretSquirrel"]

abe oligofren4eta bolni......koi izrusi taq glupsot za sustezanieto...ti razsujdava6 li malko....spored tebe kolko ogromna e razlikata mejdu draga gianta i orange a....kvo kato sa orange i giant.....kato 4e li ot tva 4e e orange 1978237189273 sekudni .........
[/quote]

a taka i az tva iskah da kaja ama me domyrzq da go pi6a

e az na RAM-a sym slojil MANITOU swinger 23 sm i mi e mnoo dobre, ramkara nemoje da se poznae (kato hod) ot kogato be6e DNM-a

Dum Spiro Spero
Вчера е история.
Утре е мистерия.
Днес е подарък.
HellRaider

Мнениеот alcoholyday » Чет Дек 18, 2003 9:55 pm

[quote]abe oligofren4eta bolni......koi izrusi taq glupsot za sustezanieto...ti razsujdava6 li malko....spored tebe kolko ogromna e razlikata mejdu draga gianta i orange a....kvo kato sa orange i giant.....kato 4e li ot tva 4e e orange 1978237189273 sekudni .........[/quote]

Da be i az sum na tva mnenie.Po vajno e kak kara6 a ne dali kara6 drag ili orange:8D:

Think FAST,Ride HARD
Think FAST,Ride HARD
alcoholyday

Рейтинг: 1630

Мнениеот TOYAGA » Чет Дек 18, 2003 10:05 pm

[quote="alcoholyday"]

[quote]abe oligofren4eta bolni......koi izrusi taq glupsot za sustezanieto...ti razsujdava6 li malko....spored tebe kolko ogromna e razlikata mejdu draga gianta i orange a....kvo kato sa orange i giant.....kato 4e li ot tva 4e e orange 1978237189273 sekudni .........[/quote]

Da be i az sum na tva mnenie.Po vajno e kak kara6 a ne dali kara6 drag ili orange:8D:

Think FAST,Ride HARD
[/quote]

Хубав ник... Харесва ми! И мнението ти ми харесва, но не толкова, колкото ника...:D

Get mad, then get over it.
Дръж се земьо, шоп те гази!
Аватар
TOYAGA

Рейтинг: 1634

Мнениеот TOYAGA » Чет Дек 18, 2003 10:08 pm

[quote="тучо чучо"]

[quote="HellRaider"]

[quote="simo"]

10x za simkite ama ne razbrah koe oka4vane e po-hubavo - 4 to4kovoto li ili FSR-ra ???

Simo_Dexter™
[/quote]

ami FSR-a e po-dobroto
nqmam lichni vpechatleniq ama taka kazvat

Dum Spiro Spero
[/quote]

А FSR колко точково е? Да не е 18-точково?
[/quote]

:D:D:D

Get mad, then get over it.
Дръж се земьо, шоп те гази!
Аватар
TOYAGA

Рейтинг: 1634

Мнениеот thefatcat » Чет Дек 18, 2003 10:29 pm

Mejdo drugoto taq ramka ne e zle I shte si q zema lqtoto zaedno s edin Shiver za tiq pari nikude ne mojesh da si namerish ramka ot tozi klas.

:)
Nothing is imposible. You are only limited by fear and even that you can overcome.
Аватар
thefatcat

Рейтинг: 1729

Мнениеот screamBoy » Пет Дек 19, 2003 12:15 am

според мен пък обяснявате някви шитз, и двете рамки се предлагат в отвратителни цветове, така че нищо хубаво не може да се очаква от тях.

[url=http://moszimo.hit.bg/][img]http://free.techno-link.com/screamBoy/Graphics/KnockedOut.gif[/img][/url] &lt;.. [url=http://free.techno-link.com/screamBoy/]<s>Let it</s> [b][color=blue]B[/color][color=red]e[/color][/b][/url] ..&gt;
Пост свободен от семантични грешкиИзображение
Аватар
screamBoy

Рейтинг: 1980

Мнениеот thefatcat » Пет Дек 19, 2003 10:17 am

hahahahha :) kakvo im ima na cvetovete ? ako gi imashe v lilavo i rozovo shteshe da e po-dobre, no kakvo da se pravi shte budem prinudeni da karame s tezi;)

UHA® DH team
Nothing is imposible. You are only limited by fear and even that you can overcome.
Аватар
thefatcat

Мнениеот secretSquirrel » Пет Дек 19, 2003 10:42 am

luud li si....dori i da si nai golqmoto pro ako te ka4at na karuca edva edva 6te sleze6 do dolu...mnogo si zavisi ot koleloto daje...oba4e puk obratnoto...ako si pulen bezdarnik i pak se ka4i6 na hubavo kolelo ...pak nqma da go kara6 dobre....2te su vuv geometri4na progresia..ne 4e znam kakvo e tova ama mnogo nau4no zvu4i a az sum entelegenten mnogo....
secretSquirrel

Мнениеот thefatcat » Пет Дек 19, 2003 11:02 am

Prav si.
Moje da proverite vuv sprin dali taq ramka e po-evtina ot velomania shtoto gledam 4e i tam q imat http://www.sprintmaxcom.com/dh/fx-team.htm
az li4no shte si q zema ot velomania, no vse pak vi go pre poru4vam kato po-evtin variant ;)

UHA® DH team
Аватар
thefatcat

Мнениеот alcoholyday » Пет Дек 19, 2003 6:59 pm

[quote]Хубав ник... Харесва ми! И мнението ти ми харесва, но не толкова, колкото ника...

Get mad, then get over it.[/quote]

10x za komentara [:p]

Think FAST,Ride HARD
Think FAST,Ride HARD
alcoholyday

Рейтинг: 1630

Мнениеот HellRaider » Пет Дек 19, 2003 8:03 pm

[quote="secretSquirrel"]

luud li si....dori i da si nai golqmoto pro ako te ka4at na karuca edva edva 6te sleze6 do dolu...mnogo si zavisi ot koleloto daje...oba4e puk obratnoto...ako si pulen bezdarnik i pak se ka4i6 na hubavo kolelo ...pak nqma da go kara6 dobre....2te su vuv geometri4na progresia..ne 4e znam kakvo e tova ama mnogo nau4no zvu4i a az sum entelegenten mnogo....
[/quote]

mi da tochno taka e
Joro Tanev kato se kachi predi systezanieto dokato se prave6e traseto na edin pich na koleloto koeto si be6e karuca i ramkata mu be6e spukana i spirachka nqma6e ave tragediq ama tva si ima tva si kara choveka, ta kato se kachi toi na tova kolelo mmu be6e super kuco i toi sam si go kaza che s tova kolelo nemoje da kara

Dum Spiro Spero
Вчера е история.
Утре е мистерия.
Днес е подарък.
HellRaider

Мнениеот uha_rampage » Пет Дек 19, 2003 11:44 pm

mi taka de! tez orangevi kolela ne struvat...
az mu kazah na Jorkata da si zeme Sprint Samurai... ma toi "ne, nemam pari! :("
kazah mu da subira ma...
inat 4oveka... :xx(:

UHA™ ADMIN LEVEL 5
www.rampage.hit.bg
www.uha-mtb.hit.bg
www.rampage.hit.bg
Drujba-2 County - кварталът на богатите :)
Аватар
uha_rampage

Предишна

Назад към Архив