Гума Geax Lobo Mas Loco

Въпроси, коментари и дискусии за велосипеди с ход на окачването 180 мм или повече, компоненти и екипировка за тях.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Гума Geax Lobo Mas Loco

Мнениеот Downhill_01 » Сря Юни 27, 2012 3:39 pm

Мнения за гумата .. ? някой карал ли я е.. ? ще се кара предимно фрийрайд на сух до влажен терен .. другият ми въпрос е дали се изтърква бързо самия грайфер.. ? защото трябва да карам по асфалт докато стигна до пътеките ..
Колега, ся ти пожелавам много здраве.
Поздрави жената и децата, бате,
и стига си писал по тея форуми бе глупак.
Аватар
Downhill_01

Рейтинг: 1159

Re: Гума Geax Lobo Mas Loco

Мнениеот BeezyJay » Сря Юни 27, 2012 8:05 pm

Карам я вече около месец:
Страхотна гума за каменист терен (бързата), на сухо не пропуска. Асвалтът е враг на тази гума(търка се сравнително бързо при дълго каране).
Дано съм помогнал. :blush:
Аватар
BeezyJay

Рейтинг: 1114

Мнениеот zixs » Чет Юни 28, 2012 9:56 am

Карам гумата от няколко месеца и съм много доволен от нея- силата и е в сухият и каменист терен. Грайфера по средата е 55а, а страничният 45а, изтърква се сравнително бавно. Хубавото е че гумата има и 2 посоки -traction и speed -когато се изтърка от едната страна грайфера, просто я обръщаш. Единствено не съм я пробвал на мокри камъни и скали, но мисля че и там ще държи.
Освен всичко, гумата има много добро сцепление при спиране, а страничните грайфери позволяват по-агресивно каране и лягане в завой. Дори някой път да подхлъзне настрани, дрифта е много контролиран и не изтърва.
zixs

Рейтинг: 1298

Мнениеот Downhill_01 » Чет Юни 28, 2012 10:15 pm

Мерси за отговорите.. явно ще я взимам другата седмица ..
Колега, ся ти пожелавам много здраве.
Поздрави жената и децата, бате,
и стига си писал по тея форуми бе глупак.
Аватар
Downhill_01

Рейтинг: 1159

Мнениеот maxim98 » Чет Май 16, 2013 1:35 pm

карам с такава като предна и съм много доволен добре се държи в завои и спиране.карам я предимно на сух терен и малко градско,но откакто я взех грайфера не е помръднал а я карам около месец
С SRAM ДА ТЕ Е СРАМ!
Аватар
maxim98

Рейтинг: 1094

Мнениеот JapsTheOnlyWay » Чет Май 16, 2013 2:15 pm

Карам гумата като предна от началото на лятото и се търка сравнително бавно из града . В гората никога не ми е поднасяла сериозно , държи на камани и на борови иглички , на пясък и на мокро я няма много но е добре , а на листа се пързаля мноого :beer: :rofl:
Карам Demo 7 но сглобявам бойна C1 :) :D
JapsTheOnlyWay

Рейтинг: 1055

Мнениеот ChekinInside » Чет Май 16, 2013 3:03 pm

JapsTheOnlyWay написа:Карам гумата като предна от началото на лятото и се търка сравнително бавно из града . В гората никога не ми е поднасяла сериозно , държи на камани и на борови иглички , на пясък и на мокро я няма много но е добре , а на листа се пързаля мноого :beer: :rofl:

Лъжец,пълен лъжец! Гумата е пълна БОЗА. По-гадна гума няма,пързаля се. Карах я 5 седмици по града и се изтърка почти цялата. Абе за НИЩО не става. В гоарата не смея да се кача,за да не си рискувам живота. ОТВРАТИТЕЛНА гума. СРАМ И ПОЗОР за гумата. ;) ;)
ChekinInside

Рейтинг: 978

Мнениеот JapsTheOnlyWay » Чет Май 16, 2013 6:20 pm

ChekinInside написа:
JapsTheOnlyWay написа:Карам гумата като предна от началото на лятото и се търка сравнително бавно из града . В гората никога не ми е поднасяла сериозно , държи на камани и на борови иглички , на пясък и на мокро я няма много но е добре , а на листа се пързаля мноого :beer: :rofl:

Лъжец,пълен лъжец! Гумата е пълна БОЗА. По-гадна гума няма,пързаля се. Карах я 5 седмици по града и се изтърка почти цялата. Абе за НИЩО не става. В гоарата не смея да се кача,за да не си рискувам живота. ОТВРАТИТЕЛНА гума. СРАМ И ПОЗОР за гумата. ;) ;)

Скъпи ми Андрейчо спри да се правиш на "умен" защото ще изядеш някой блейз 733 отзад :D
Той дори не е имал такава гума не го слушай :beer:
Карам Demo 7 но сглобявам бойна C1 :) :D
JapsTheOnlyWay

Рейтинг: 1055

Мнениеот Nismo » Чет Май 16, 2013 7:35 pm

А вие ретарди яко ще си ядете минусите! :dontknow:
Аватар
Nismo

Рейтинг: 1120

Назад към Продукти за спускане и фрийрайд