Получи се така,че реших да продам рамчицата си за да си закупя нова (нова,нова от магазина

И така де шило в торба не стои и още недоосмислил нещата пуснах обява във форума и точно 2 дни след пускането и получавам обаждане за среща.Отивам аз преизпълнен със смесени чувства и по пътя решавам на предреша изхода на срещата и да изтъкна всички кусури на рамката (дори някои несъществуващи

Сядаме и пийваме бира с кандидат-купувача и почвам да каканижа "Ама това е за смяна","Това иска профилактика","Тука трябва нов преходник,който трудно се намира и по-добре на струг..." съответно събеседникът ми просто кима и отговаря "окей. няма проблеми".
Незабелязващ физиономията ми вади кешовицата и си стиснахме ръцете.
След това видях обявата във форума за този красавец над чиито фотоси доста пускахме лиги аз и приятели като излезе на пазара..та си помислих "Какво пък..?Писал човека,че е чисто нова все пак не може да се съмняваме постоянно във хората иначе по-добре да ходим да живеем в някоя пещера.."
Обаждам се.Поръчвам.Пристига.Разопаковам - пуу то не нова ами не знам

Накичих му набързо старите ми части и то взе,че стана муцка!Разбира се винаги ще има какво да се смени и пипне,но на първо четене е това.
Пък и ако дам още малко пари за байк-свързани неща ще се наложи да заживея с байка под някой мост.

http://striker1990.pinkbike.com/album/Stavri-II/
Надявам се да не съм ви отегчил със тирадата.
Поздрави