did написа:А аз да питам, щото си омазах каплата с пръжки, трябва ли освен да си полирам калодките и да си шкуртаковам шината?
uCkPeH написа:Пръжки не беше ли джумерки ? Меглио-то и тях ще махне
k0cTaHeB написа:Безмозъчен абюзър,без основно образование,мазохист,мега,мега надъхан и безстрашен,празноглав,кретеноид,явен аграр,вероятно тлъст (не е задължително),идол му е Bender,в главата хлебарки,извън главата още хлебарки.
ДуХ написа:Спуках си котрето на дясната ръка и сега 3 седмици без каранеНай-тъпото е че се пребих в центъра на София,а не някъде в планината.
![]()
![]()
TheAnimal написа:4 часа висене в козметичния салон, хубавото беше, че бе в работно време
TheAnimal написа:Искаш ли пуловерче да ти изплета
TheAnimal написа:Искаш ли пуловерче да ти изплета
diddy написа:В петък съм на изпит .... мързи ме да уча в тия жеги как ще го взимам никой не знай
qwerty42 написа:Развали ми се тъч скрийна на китаеца*... -_- (*китайски телефон с неизвестна марка)
Екрана е резистивен и си работеше перфектно до преди час, когато му се появи едно малко шарено (едва забележимо) петънце и вече или въобще не зацепва или прави някакви жалки неуспешни опити... Някакви идеи за поправка в домашни условия? Че по-добре да си купя нов китаец, от колкото да давам пари за нов екран и/или сервиз xD
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 21 госта