TrayanNinov, Ф6 не е лошо колело, но според мен лично малко надценено от производителя, поради две причини - компоненити и тегло. Аз лично за чисто нова Ф6 бих дал не повече от 1800 лв. (каквато и беше първоначлно обявената цена, малко под, а не малко над 2000 лв.). Миналата година му правих тест райд в Борисовата градина и лично на мен ми идва тежко като чувство.
Ако си готов да се разделиш с два бона за колело ти препоръчвам да заложиш на нещо втора употреба в добър външен вид и малко ползвано...единия от моите приятели за тази сума си взе Спешалаизд Ендуро с 160 мм окачване отпред и отзад, супер леко и с вилка Фокс Флоат RL, която работи на отмъщение

Вярно от Англия, но и за това си има лек

П.С. Иначе ако искаш да правиш ъпгрейд на окачаване на тази рамка, то направо купи само рамката и почвай от нулата да правиш колелото...със сигурност няма да излезе по-евтино, ама ще ти по твой калъп все пак. Все пак има добър челен ъгъл и с един FOX Talas RLC ще стане много приятно колелце...или някой добър Рок Шокс, ама тогава вече не знам с цената какво ще стане

Ако мислиш, че всички са срещу теб, поогледай се… може да караш в насрещното.