nick7120 написа:Здравейте ще станат ли команди и дерайльор 9ка на 8 скоростна касета?
Morpher написа:Никът подсказва, че си мъжко, обаче като гледам ъгъла на седалката ти - няма да е за дълго!
nick7120 написа:Ще може ли да се кара команда 9ка с касета за 8 скорости?Какви ще са последствията![]()
kyofteparty написа:Има значение еми аз съм виждал c1 със boxxer преди 4 5 месеца вчера пак го видях
taurus13 написа:в планината също има 4 посоки, но те са различни от световните. Тук те са: Нагоре, Надоле, Насам и Натам.
psixopat написа:http://www.bike-components.de/products/info/p26284_X-7-Schaltwerk-9-fach-.html пише капацитет 36.Това за кой размер се отнася![]()
Въпроса ми по-конкретно е, дали мога с въпросния дераельор със средно рамо да карам с касета 11-32 и курбели 22-32-44. Благодаря предварително.

pkp написа:Здравейте,
Как би трябвало да се почистват горните тръби на вилката (тези, които са покрити с масло). Доста прах полепва там, ако ги забърша с кърпа няма ли да махна и маслото?
Колелото е ново, така че предполагам, че не е редно да разголябавам вилката.
Благодаря.

Chroni написа:Дайте някой сайт кадето продават протектори Драгомир - Наколенки и налакътници
teodor4o0 написа:pkp написа:Здравейте,
Как би трябвало да се почистват горните тръби на вилката (тези, които са покрити с масло). Доста прах полепва там, ако ги забърша с кърпа няма ли да махна и маслото?
Колелото е ново, така че предполагам, че не е редно да разголябавам вилката.
Благодаря.
Личи си че си нов.Бърши ги с чиста кърпа / парцал и ако искаш сложи ФИНО масло , вкарай вилката няколко пъти и го избърши отновотова е всичко
![]()
П.П. маслото е вътре (в ботушите) , а това външното не е необходимо да е мазно и тези тръби се наричат стеншъни

Antares написа:Някой може ли да ми драсне (на ЛС например) актуален номер на Пацо? Щото като звъня на тоя, който е описан в сайта на магазина, един не много приятен женски глас ми обяснява, че е невалиден...
Slade написа:Има ли разлика в качеството и ефективността на v-brake-ове Shimano Acera и Shimano Deore XT?
Slade написа:Колодки от XT стават ли на Acera...
headyyy написа:68x113 средно тип ISIS ще стане ли на Драг Ц1 и курбели Octane One D2?
darkman7 написа:Какъв размер скоба за седалката ми трябва за Cross T-rex?
dobri4ko2 написа:Здравейте !
Имам 1 въпрос и той е колко е външния диаметър на полуинтегрираните чашки т.е. на лагера който влиза в челото на рамката?
kostadinnm написа:Колеги, с тези грипове:
http://www.pro-bikegear.com/publish/con ... RGPAT.html
ще мога ли да монтирам странично огледало?!
Ozzie написа:Slade написа:Има ли разлика в качеството и ефективността на v-brake-ове Shimano Acera и Shimano Deore XT?
Кой модел на ХТ?
Скоро ще имам впечатления между BR-M 420 и BR-M 760.
Ozzie написа:Slade написа:Колодки от XT стават ли на Acera...
Стават.

, купен за 250лв Slade написа:Ozzie написа:Slade написа:Има ли разлика в качеството и ефективността на v-brake-ове Shimano Acera и Shimano Deore XT?
Кой модел на ХТ?
Скоро ще имам впечатления между BR-M 420 и BR-M 760.
По-скоро моделите BR-M760 или BR-Т780
Интересува ме дали разликите в рамената на спирачката и изобщо цялата конструкция на брейка има сериозни предимства в спирането пред Аcera-та. Дали си заслужава подобен ъпгрейд?
Потребители, разглеждащи този форум: dantass и 173 госта