hitar_potter написа:Slade написа:Ozzie написа:Slade написа:Има ли разлика в качеството и ефективността на v-brake-ове Shimano Acera и Shimano Deore XT?
Кой модел на ХТ?
Скоро ще имам впечатления между BR-M 420 и BR-M 760.
По-скоро моделите BR-M760 или BR-Т780
Интересува ме дали разликите в рамената на спирачката и изобщо цялата конструкция на брейка има сериозни предимства в спирането пред Аcera-та. Дали си заслужава подобен ъпгрейд?
Ако нямаш качествени брони и лостче, не вярвам да усетиш разлика. Аз карам с BR-M 431, които се различаваха само с накладките от 420. Сега карам с 3-компонентни Koolstop накладки и съм много доволен - мога да използвам само един пръст при спускане

iioorrddaann написа:Може ли някой да ми разясни повече за "бозата" която се сипва в гумите и залепва пукнатините ?![]()
iioorrddaann написа:Бозата на Стан не е ли за tubeless ? ...или са еднакви ?![]()
teodor4o0 написа:1. къде се слага датчика (по-нагоре,по-надолу от спиците)
teodor4o0 написа:2. какво означават функциите DST ,TRP и AVS
Mitaka333 написа:Сигурно въпросът които ще задам е много тъп, но има ли разлика между бялата шина Mad и черната,освен цвета ????
, благодаря много ludiya написа:Бихте ли ми казали, какво масло да сложа в ботушите на Domain

xcrider написа:Не, дот маслото разяжда уплътненията на спирачките правени за минерално масло, потърси оригиналното минерално масло на тектро/шимано или някакъв по-евтин вариант, но е важно маслото да е минерално.
Обезвъздушаването струва 10лв на спирачка, така че не виждам причина да се занимаваш.
penmark написа:http://techdocs.shimano.com/media/techdocs/content/cycle/SI/SI_1L70A_001/SI-1L70A_001-ENG_v1_m56577569830656631.pdf
VOLATGE написа:От страната на плочата се слагат два спейсъра, ако водачът е bb mount се слага един от вътрешната страна.От другата страна си се слага един спейсър.

Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 218 госта