съвет за колело

За всичко свързано с МТБ, което не е за някой от другите форуми. Например: разкази и преживявания, мнения по различни общи въпроси, интeресни продукти, новости и т.н.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

съвет за колело

Мнениеот danisius » Съб Юни 30, 2012 1:34 pm

Здравейте,
преди време ми откраднаха колелото Cross Sprinter и вече трета година съм само автомобилист
вече ми се иска да мога да покарвам като колелото ще се ползва при следните условия
висок съм 185 см и 120кг, ще карам основно градско най много да скоча някое бордюрче и да мина 4-5 стъпала за повече ме е страх, извън асфалта незнам дали ще ми остане време да слеза а и ще е по някой утъпкан черен път на сухо. Колелото не мога да си го поддържам сам и ще търся помощ от приятели или услугите на веломеханик.

Планирам да си сложа някакви гуми за асфалт нямам идея какви ще са подходящи с които да може да се стъпва и на черно както и калници че имам лоши спомени от предишното и дъждовно време.

Колебая се между
CROSS Parallax 2DB
и
CROSS Parallax 2VD
http://crosscycle.com/promo/paralax.html
заглеждам се и по GRX7,8
Първото ми е на сърцето и много ми се ще да го взема но разума ме съветва взема второто понеже няма да използвам капацитета на първото и близо 300лв по-малко.
Има ли смисъл да инвестирам пари в по скъпото за малко висок клас оборудване и хидравликата за моите нужди. Може и да препоръчате колело което мислите че би отговорило на нуждите ми.
Благодаря предварително
danisius

Рейтинг: 1220

Re: съвет за колело

Мнениеот danisius » Пет Юли 06, 2012 4:17 pm

Взех си Parallax 2DB, вече 3 ти ден не съм се качвал на колата
и ми е голям кеф.
danisius

Рейтинг: 1220

Re: съвет за колело

Мнениеот darkman7 » Пет Юли 06, 2012 4:48 pm

Мисля, че си направил добър избор. Да ти е честит байка! Снимай го да го видим. :beer:
Карам твърдак Viper Sick Boy
darkman7

Рейтинг: 1211

Назад към Общ форум