nikeca написа:Четох,че някой от сайта поръчвал от pinkbikeако може да ме свържете с него
nikeca написа:Струва ли си да купувам Cross T-rex,и да го "ъпгрейд-вам" ? И след около година нова рамка нещо Drag,Scott,Ram![]()
![]()
![]()
![]()

от там 
Нали искаше Дх твърдак?![]()
Този драг,който си избрал е далече от тази дисциплина!!!

Да де,но с баща ми не сме на 1 мнение,че ще се купи 2ра ръка C1, според мен може да вземем този Drag изглежда запазен,а до вилката-НИСКОБЮДЖЕТНА това ми е пределно ясно,но все пак данке !andycu написа:
Не гледай вилката, това че е двукоронна и с масивни стеншъни, нищо не значи. Ако си решил, поне я изпробвай първо.
И едно стоково С1 да вземеш, няма да сбъркаш. Сериозно, несериозно каране, бюджета ти покрива само него. Сигурно си чел за чудесата, които са правили с клаймбърите и техните наследници, рамката е удобна, окомплектовката върши работа. Взимаш добри протектори, намираш си пътечка и си караш.
И един съвет от мен... Ако се колебаеш, не избирай дисциплината преди да си взел колелото(в този ценови диапазон). Вземи си нещо по-универсално(като С1), пък след километри каране ще разбереш какво ти харесва. Тогава вече, ако имаш пари и желание, ще го доспециализираш.
Поздрави!
Назад към Продукти за спускане и фрийрайд
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 15 госта