Ozzie написа:Няма да ти слагам иконка с бири, 'щото предполагам нямаш 18 години, за да имаш право да консумираш алкохол, но пък нямаме иконка с бутилка лимонада или боза, така че...
skorosten904 написа:Имах предвид главина на шлиц и както спомена @andycu ще купя венче и спеисари и патуваам![]()
krach написа: Има едни за по 2-4 лева..да ти кажа по добре карай с пирон, супер зле са. ...
тази http://screambikes.eu/bg/glavini/3685-os-za-zadna-glavina-cr-mo-stomana-weldtite.html не съм я пробвал но предвид разликата в цената би трябвало да издържи повече. Ако някой я е тествал да каже.
krach написа:...не може да смени оста ако не свали венците (конусите остават между главината и касетата с венците..
krach написа:...дали ще даде 4 лева през 1 седмица или да даде 15 и да кара ПОНЕ 2-3 месеца.....няма какво да говорим.
dudelgrincen написа:Една седмица ??!!!
и най-евтината ос която продават във веломагазините ще изкара повече от година дори при ежедневно каране
thepowerofone написа:Не чак толкова отдавна имах Драг Хакер и, както се досещате, имах същия проблем, а тежа малко под 80 кг. Преди това дълги години съм карал друго колело с главини на резба и проблемът го имаше и там. Колелата не съм ги карал по черни пътища, не съм скачал с тях, но осите си заминаваха. Та, смених оста на Хакера с въпросната на Weldtite със "superior quality" (така е написано в описанието ѝ) за 15 леваи... и тя се счупи. И то по-бързо, отколкото оригиналната на Формула на Хакера. Истината за мен е, че докато не мине човек на главина на шлици (пък било то и евитна), винаги ще го има този проблем. От "циганска" икономия на стотинки продължават да ползват тези на резба производителите...
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта