http://store.picbg.net/pubpic/79/3A/d0fbf335e648793a.jpg
Бил съм и на сликова платформа

И на твърда платформа ..
http://store.picbg.net/pubpic/89/CF/bd68ec6bc7c489cf.PNG
Ако искаш ела.. Ще те повозя на нещо сликово по новия Винкел Щтрасе
DRAGONBORN написа: ..оптигач срам СХ4.. гуми едната е кунда 2.50 ..
Stefan_trekkie написа:На платформа с таралежки ..
то причиняваш със сигурност на други участници в движението усещанията, които ти имаш като колоездач, когато някой минава в близост до теб с 60-70. Още повече - щом караш мотор, не би трябвало да имаш повече от тези притеснения и най-вече да имаш повечето от уменията да се пазиш, предвиждащ ситуация и показваш на останалите участници в движението намеренията си. Явно просто трябва да "счупиш гипса". Инциденти стават със всеки и навсякъде. Аз си мисля че такива с колоездачи има доста малко, имайки се предвид броя такива (е не е кой знае колко голям) и най-вече ужасно неадекватното поведение на доста каращите колело. Това означава че въпреки освирквания, разни други - сме доста пазени - си мисля аз.Stefan_trekkie написа:много хищно карам и агресивно
Slade написа:Ми естествено - колкото по-голям и мощен, толкова повече респект на пътя
neilor написа:Хе, хе...
Да обърна внимание, че транспортната комисия в парламента е обсъдила промените и (засега) жилетките ще са задължителни в тъмната част на денонощието, при намалена видимост и извън населените места.
PtD написа:Slade написа:Ми естествено - колкото по-голям и мощен, толкова повече респект на пътя
Не е вярно това. Просто хората се смиляват, когато на челото ти пише "ДОНОР"
BiTurbo написа:Според мен на полицаите не им се занимава. Вероятно им е някак си унизително да се разправят с разни младоци по колела.
Explorer написа:BiTurbo написа:Според мен на полицаите не им се занимава. Вероятно им е някак си унизително да се разправят с разни младоци по колела.
Според мен ги подценяваш малко. Там те си гледат в близката лента и е трудно да те спрат в натовареното движение без да създадат опасна ситуация. Аз никога не бих се качил до Владая по шосето, между другото. Дори и спускането е малко екстремно и непрепоръчително. Тази вечер карах до Кладница по горската пътека от Витоша 100 и се прибрах по пътищата Кладница - Рударци - Мърчаево - Владая - София. На караулката бях към 20.00 с пълно бойно оборудване (по закон) плюс каската. Въпреки това треперих, защото бях без документи, но за щастие не ме провериха.
HepBeH_XaMcTep написа:Преди 20 минути минах по "велоалеята" на по Цар Борис |||. Бях приятно изненадан от мното велосипеди със светлини, дори няколко души със светлини и жилетки ( на колела за има/няма 100лв)!!!
LyuboKolev написа:Сега КАТ като ни стегне нас, следват майките с колички. Трябва количката да е със звънец, фарове за нощно виждане, автоаптечка, резервен памперс и резервна гума. Майката трябва да е със светлоотразителна жилетка с надпис "МАЙКА". Детето трябва да е в скафандър с климатик. Ще има и количкоалеи, които са в градоустройствения план. Следващата стъпка е "коледни светлини" за възрастни хора. Идеята е че те са по- бавно подвижни, шофьорите ще ги мислят за дървета с коледна украса и ще ги заобикалят за да не се блъснат. Така възрастните хора ще са в пълна безопастност.
sensation_blue написа:Между другото искам да попитам, като ППС, велосипедистът има ли право да изпреварва МПС от ляво (както се изпреварват МПС-та) или и тук трябва да важи правилото за движение възможно най-вдясно. Питам защото ми се е случвало по баири надолу да изпреварвам намаляващите автомобили по завои или заради дупки и съм усещал леко гневните погледи на водачите в гърба си ... даже вчера на Узана спуснах по шосето, за да открия, че го правя по-бързо от нормално движещи се автомобили. Знам, че е тъпо и опасно, а може би и малко келешко, но нямаше как вдясно да ги изпреварвам и трябваше да е в насрещното ... а и си е къде по-лесно и безопасно, на усещане поне, от колкото по някое DH трасе с XC машина
възможно най-вдясно
xcII написа:Има само едно нещо, което след близо 40г. живот в БГ не мога да проумея -> защо имаме "перфектните" законови ограничения и най-големия батак в общественото устройство/организация?
In mafia states such as Bulgaria, Guinea-Bissau, Montenegro, Myanmar (also called Burma), Ukraine, and Venezuela, the national interest and the interests of organised crime are now inextricably intertwined.
bikerider написа:http://www.euinside.eu/en/analyses/the-mafia-states-according-to-foreign-affairs-magazine
Stefan_trekkie написа:Относно жилетките.. Има ли някаква готова спортна фланелка с някакви светлоотразителни ленти, че да я зачетат вместо жилетка ?
Stefan_trekkie написа:Относно жилетките.. Има ли някаква готова спортна фланелка с някакви светлоотразителни ленти, че да я зачетат вместо жилетка ?
sensation_blue написа:...
Потребители, разглеждащи този форум: Google Adsense [Bot] и 387 госта