RQ:Програма за Хранене ?

За всичко свързано с МТБ, което не е за някой от другите форуми. Например: разкази и преживявания, мнения по различни общи въпроси, интeресни продукти, новости и т.н.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

RQ:Програма за Хранене ?

Мнениеот badfish » Пон Юли 09, 2012 1:15 pm

Привет на всички, видях подфорума,че е ориентиран за по-обща тематика на дискусии и затова пиша тук.Тренирам като цяло MTB,но съм от Монтана, МТБ се занимавам главно във София-Витоша. Идеята ми е,че в Монтана имам колело шосейно и си въртя с клипсове,шпайкове.Въртя трасе около 100км като трасето ми е за запознатите ще го опиша тук:
Монтана - балова шума(пълната завъртанка на язовир Огоста тоест) от там по много приятен нов път през село Замфирово(гушанци) се излиза на класическия път към град Вършец, от Вършец към Берковица и от Берковица към Монтана. В интерес на истината пътищата са нови и са чудни за въртене.Аз карам 15кг МТБ и съм висок 180 - 70кг тежа и като се кача на шосейката направо ми е песен и с голям кеф въртя,понеже съм се усетил,че мускулите супер много се тренират от шосейката и винаги след като съм карал шосейка и се кача на МТБ-то ми се изненада се усещам по-силен. След като карам това трасе си го правя четвъртък се прибирам и до Неделя го въртя трасето.Ефекта е внушаващ супер много сила имам после като се кача на МТб-то ми. Та идеята ми,че сега успешно свърших сесията и съм ваканция. Разнобразявам с ходене в балкана,катериме връх Тодорени Кукли с 1 приятелче, с Джърси 2 вафли и вода за време,много приятни пътеки има. Върха е 1800м. Сега дори идната седица,ще прокараме нова пътека директно към върха и ще я ТАГНЕМЕ с ФЛАКОНИ. Шосейката успявам да подържам средна скорост от 34км/ч въртя с колело 11.5 с педалите ако ли не 12кг. 100км ги взимам за 2часа и 20 минути,като примерно четвъртък го въртя трасето за заграване,примерно този петък след като се развъртях в 4тък,взех Вършец - Берковица - Монтана точно за 60минути, т.е успях да смъкна 8минути пак. И въпросат ми по съществото на темата " програма за каране " е ХРАНАТА , искам да започна да обръщам супер много вниманание и време какво ям и специално искам да е точна програма с цел да мога да тренирам пълноценно всеки ден повече и повече. и реших да попитам по-компетентните от мен, да ме насочат към сайтове или нещо да ми се напише да дерзая по него, понеже приятелката ми сега има време и тя, т.е ще може да се грижи за Храната ми.
За момента това което правя не смятам,че добре се храня и от тука искам да съм на 100 процента сигурен,че се храня както си трябва за да знам,че като въртя силата е с мен, сега примерно мога да кажа, че всяка сутрин закусвам овесени ядки с мед и мляко, от женския пазар от София от арабите си купих също така "Паста от Форми" 5лв е киограма, и черен сусам, още не съм се зарибил да ям всеки ден от тази паста от форми,обаче за нея чух от 1 приятел , който е рехабилитатор и силно ми препоръча въпросната паста-която е супер вкусна и прилича на габровски конфитьур :) и черния сусам да слагам в лъжицата като ям от това сладко от форми. Търся си въпросната програма за хранене за да е съобразена да имам възможността през деня от 2 до към 5-6 докато стане време за въртене, като съм в планината да имам силата нужна от закуска и обяд, и естествено момента с вечерята не се сещам как идва, понеже аз въртя от кам 6.30 до към 9.15 и 20,гледам да съм се прибрал преди да почне да се смръква. Та въпроса с вечерята как стои?
Моля наистина някой ако има време да пообсъдим въпросния момент с храната и да се опитам с приятелката ми да се храня наистина пълноценно с цел да мога да смъквам време и да си тренирам цялото тяло,понеже усещам как колелото супер много глези глезените,а ходенето в балкана дава дишане супер силно,пулса не бих казал,че е като при колоезденето и с това момче дето съм се захапал да катериме балкана смея, да кажа,че сме добър тандем,понеже Вършец - Тодорени кукли маршрута го водят 4 часа,ние го правиме пак казвам само с Джърси вода и 2 вафли за 1ч и 40 някъде, силно ходене натискане здраво. Подготовка за Ком - Емине се старая да правя с въпросното ходене през деня.

Благодаря предварително за заформящата се дискусия с цел да мога от идния четвъртък да започна по нея, да се храня закуска обяд и вечеря и разбирасе някакви трикчета ако знаете съветвайте.

Усмивки и позитивни емоции от мен лъчезарен Лъчезар :)
badfish

Рейтинг: 1196

Назад към Общ форум