някъде около Владиславово имате ли информация дали има такива неща? Гледам едни зелени байрчета ама като знам каква е гората над Галата например не бих тръгнал преди някой да каже ако е ходил.
  някъде около Владиславово имате ли информация дали има такива неща? Гледам едни зелени байрчета ама като знам каква е гората над Галата например не бих тръгнал преди някой да каже ако е ходил. някъде около Владиславово имате ли информация дали има такива неща? Гледам едни зелени байрчета ама като знам каква е гората над Галата например не бих тръгнал преди някой да каже ако е ходил.
  някъде около Владиславово имате ли информация дали има такива неща? Гледам едни зелени байрчета ама като знам каква е гората над Галата например не бих тръгнал преди някой да каже ако е ходил.

Сигурно сте пробвали през дерето. Най-прекия път по черно е успореден на асфалтовия, на 5м от него върви, все до Климентово. Може и през нивите на север от асфалта, но се отива чак към дерето между Долище и Прилеп, т.е. доста се заобикаля.
 Сигурно сте пробвали през дерето. Най-прекия път по черно е успореден на асфалтовия, на 5м от него върви, все до Климентово. Може и през нивите на север от асфалта, но се отива чак към дерето между Долище и Прилеп, т.е. доста се заобикаля.

Попрочетох че събота и неделя ставали повечето сбирки... дайте да направим нещо за тези дни
 Попрочетох че събота и неделя ставали повечето сбирки... дайте да направим нещо за тези дни  Някой?
 Някой?

качването дп кулата е добре но на платото пак духа , аз изчезвам да свалям килограми до кранево
 качването дп кулата е добре но на платото пак духа , аз изчезвам да свалям килограми до кранево  )
)
islandia написа:това за събота или неделя ще е , коя дата

fall_out написа:И аз съм във Варна ама ми се кара нещо по сингъл-тракнякъде около Владиславово имате ли информация дали има такива неща? Гледам едни зелени байрчета ама като знам каква е гората над Галата например не бих тръгнал преди някой да каже ако е ходил.

Велопоход "Чудния изток на Стара планина 2013"
 Велопоход "Чудния изток на Стара планина 2013"

Назад към Клубове, групи и организирани карания
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 22 госта