Благодаря предварително !

Ако все пак държиш да пробваш, питай въпросния приятел как я поддържа.bikerider написа:jorkatb написа:Интересува ме как да смажа вилката
Взимаш влака за гара Бов. Слизаш там, оставяш вилката под скалите и отгоре я смазваш с голям камък. След това си купуваш истинска вилка и забравяш за недоразумението ZOOM.
Сериозно - никакви усилия не си заслужават.
cross_thunder написа:Знам, че тези вилки не са от най-хубавите, но ако се поддържат са перфектни !
cross_thunder написа:Възможно ли е след като съм смазвал вилката с масло и маслото да е запълнило мястото, където е въздуха и амортисьора да няма ход ?
aiako написа:Защо на твоя френд му работи вилката... защото са му се разлуфтили втулките и няма толкова съпротивление.
Лично аз съм свидетел как на познат едната втулка му беше запекла за крака на вилката, а стоманеният пръстен, който държи втулката неподвижо в ботуша беше заминал от окис и съответно вилката имаше ход само защото втулката се движеше своботно в ботуша. Ако искаш ми вярвай, но има компоненти и потребители които стигат до крайности.PtD написа:
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 17 госта