simkata9595 написа:Къде мога да искарам диплома за вело майстор.
Къде мога да искарам диплома за вело майстор.
karmakarma написа:ако ти мислиш по друг начин "българина" си ти и проблема си е в твоя телеви3ор
did написа:Само през тази сесия (юни и юли) съм изпитал над 200 студента. Според мен, само 20 от тях искаха знания, а не диплом. Тия 180 си личат по неграмотността, демонстрирана и от автора на темата.
fall_out написа:
Един напълно грамотен пост бих казал, ако искаш да се хващаме за малките неща. Пък и не сметям, че трябва да търсиш вината в децата, така сте ни възпитали, и продължаваш да "пускаш" студенти.
И не виждам защо модераторите толерират спам-а на did?
did написа: Всеки търси лесното.
taurus13 написа:в планината също има 4 посоки, но те са различни от световните. Тук те са: Нагоре, Надоле, Насам и Натам.
karmakarma написа:лично за мен е неграмотен всеки който не владее поне един чужд език...а колкото до българския не е толкова далече времето когато сте заеме мястото когато му се полага-при мъртвите езици.аз имам едно дете от 10 години живея в Германия идваме в българия 1 в годината за по седмица,е какъв е смисъла да знае български? и тва знание какво сте му помогне в живота?аз говоря перфектен български и още не ми се е случило да се разбера с българин...според мен една нация за да е жизнена първо трябва е жива духовно...а какво виждам в българия още с кацането на летище софия едни оскотели животински физономии
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 26 госта