krach написа:Slade написа:Другите не ме интересуват, аз бих се застраховал, НО - искам Гражданската ми да е една за колата и всичко останало, което управлявам на пътя и да плащам само едни 200лв на година...
Абе малко невъзможно...с едно колело да плащаш 200 лева и за огромен джип пак 200 лева....с колелото ще бутна някой ще му счупя ръка крак (да не дава Господ) . С един джип мога да избия десетки...къде риска се покрива с тези 200 лева?
По вероятно да ти направят гражданската 500 - 600 и да е за всичко
Изказваш се малко неподготвен, а отделно не четеш или не разбираш какво искам да кажа.
Застраховката ГО има определени ПОКРИТИЯ в суми за всяко събитие, също така покритията са различни за материални, нематериални и т.н. щети. Това, че е 200лв или 100лв може да зависи само от застрахователя, оценката му на рисковете и от покритието, което предлага за същата сума. Ако с джипа избиеш десетки, най-вероятно и Гражданска с 1000лв премия няма да те оправи... това са плиткоумни изказвания
Задължителната ГО за автомобилистите трябва да има някакво МИНИМАЛНО покритие, установено по някакъв начин от различните институции и вписано в някакви нормативни документи, което да гарантира известна компенсация на пострадалите от твоите действия зад волана.
В част от случаите компенсацията може да бъде пълна, в друга - ще се наложи да те доосъдят да си доплатиш (като натряскаш 10-те човека с джипа).
От друга страна каращият джип, който се е прицелил с кръглата емблема в пешеходците, предвид поведението си на пътя, може да се е договорил със застрахователя и да се е дозастраховал срещу 2000лв за по-голямо покритие, в случай, че намачка 10-20-30 души.
В никакъв случай и никъде, никога не съм искал да въвеждат задължителни ГО за колоездачите. Това, което искам е в моя индивидуален случай да мога да се възползвам от ГО за колата и когато съм върху колелото. Всеки би могъл да предположи, че едва ли рискът да ощетя трети лица, когато съм на 2 гуми е по-висок, отколкото когато съм зад волана. Застраховката ГО спокойно може да покрие щети като одраскване на коли, счупване на огледала, стъкла и т.н.
Освен това е зверски тъпо да се поддържа ГО за всяко МПС, а не за шофьора на същото. Караш кола, имаш и джип, два мотора и едно АТВ. Плащаш 5 ГО-та, вместо примерно 2 (за теб и жена ти). Нали е ГО на автомобилистите, не на автомобилите...
zandor написа:Пиша от Германия с транслитератор и ще ме извините, ако оможе.
Значи да не буда гръб, ама какви застраховки какви 5лева бе.
застрахователите са долни измамници и в БГ и в чужбина, тук най ниската застраховка за автомобил е 40е на месец, изродщина, но понеже се спазва закона и по улиците почти не стават катастрофи, но те пак я държат супер висока. Да не говорим как се опитват и тук да НЕ плащат!
Трябва да си мнооого недалновиден за да исках да се въвежда такава застраховка, защрахователите ще я вдигат до смърт, докато не стане така че да не можеш да караш колело. За това дадох горе примера с колите така че не го приемайте като офтопик.
Тук доста голяма част от населението кара стари баратайки, голф2 и поло от 89г защото вместо да даде пари за хубава кола тя пари отиват за застраховки, който съответно са пре,пре завишени.
Сега по конкретно какво е положението с колелата:
Тук единственият закон за колелата е че в тъмната част от деня трябва да имаш предна светлина и заден светоотражител.
Никой въобще не се занимава да те проверява, особено през деня. Пълно е с велоалеи, включително има пътища където има платна само за колела, там в никакъв случаи не се спират коли, може само ако е аварирала или е кола на някаква служба.
Карат страшно много колела и повечето от тях са си доста обикновени железарки.
Хората масово ползват колелата за транспорт, наприемр за градски дестинации по 5-10 километра.
КОгато караш по велоалея и стигнеш до кръстовище което не е регулирано със сфетофар, всички коли спират да те чакат да минеш първи, особено тези зат теб. Разбира се ако я кара турчин е малко по селска работата!
И така, с няколко думи- в развитите държави който ние даваме за пример, колеждачите имат големи права и изключително малко задължения, а ние българите още малко утре сами ще си поискаме да ни наденах хомота...ами браво бе!!!
След като твърдиш, че няма полицейски контрол на велосипедистите в Германия, как се обясняват следните репортажчета:
http://www.youtube.com/watch?v=8cE-6O2D ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=cVrAOWeK ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=8zBUPQ2K ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=gb2EK4ph ... re=related и т.н.
П.П. И още страхотни глупости изчетох:
zandor написа:Тук единственият закон за колелата е че в тъмната част от деня трябва да имаш предна светлина и заден светоотражител.
И сигурно могат да са къркани като лопати докато карат колело. В Закона вероятно няма и дума за това.

zandor написа:И така, с няколко думи- в развитите държави който ние даваме за пример, колеждачите имат големи права и изключително малко задължения..
Сигурно нямат и задължения да плащат за щетите, които виновно са причинили?