Много постове, много нещо. Дано не са те разубедили.
Значи, процедурата съм я правил преди седмица напълно успешно без каквито и да е китове и магии.
Необходими неща:
1. Спринцовка 10 кубика от близката аптека.
2. Ваничка някаква.
3. Ръкавици пак от аптеката.
4. DOT 4 от близката бензиностанция. Взех от ШЕЛ за 9.99 половин литър. Питай на касата как да я познаеш, че всичките им бутилки са еднакви.
Самата процедура е добре да се прави на място, при което капки от течността няма да свалят важна боя. Например при мен на няколко места от пералнята

Предварителна подготовка:
1. Сваляш накладките. Ако ги омажеш пак ще ги свалиш, но ще похарчиш и пари за нови.
2. С ключ 11 (де да знам що точно 11, но така е казал производителя) прибираш буталата плътно. Плътно означава да потънат докрай. Ако не иска, помпаш малко и после пак и така докато ти писне. Ако хич не става ще обясня вече за разглобяването и т.н.
3. Намираш си някой да ти държи. Отваряш долната пробка на спирачката. Отваряш казанчето горе. Даваш ръчката на някой (аз си го правих сам де) да я държи малко по-високо от калипера (супорта, онова с накладките и т.н.) Бавно натискаш спринцовката отдолу и гледаш горе. Там ще излизат мехури. Едри, ситни, всякакви. Докато не постигнеш чиста на вид течност, нищо не си направил. Като се задоволиш от качеството, затваряш капачето на резервоара. Отвиваш горния обезвъздушител и помпаш още малко. Пак да стане чиста мазно излизаща течност. Затваряш го, вдигаш калипера над ръчката и вадиш спринцовката.
4. При това положение с калипер с дупка нагоре и ръчка някъде между краката ти помпаш няколко пъти със сринцовката. Натискаш рязко, пускаш. Ще излизат ситни мехурчета. Докато намалеят или докато ти омръзне повтаряш процедурата. Вероятно ще е второто.
Завинтваш пробката.
5. Чистиш всичко с вода, сапун и стара четка за зъби.
6. Сушиш.
7. Монтираш.
8. Оставяш половин ден да се закисне.
9. Караш малко.
10. Регулираш калипера така, е накладкиате да са на равни разстояния от диска и паралелни на него.
11. Караш с кеф.
За разлика от ОРО'то което е изключително капризно към спирачната течност, боята на джусито държи.