Привет на всички, които четат страницата.
Искам само да споделя нещо, за да си имате на представа.
Преди време (доста време бих казал) закупих от потребителя "
marvik7042" една плоча.
Беше обявена за чисто нова, при което се съгласих да я закупя.
След като се уточнихме къде да се изпрати и т.н. същият този потребител пуска обява, че продава кормило.
Пак по неговите думи, кормилото е широко 720-730мм.
Нямаше снимка да видя състоянието и му казах да ми изпраща с плочата и кормилото (понеже ми трябваше тогава и кормило).
Бяхме се уточнили да ми ги изпрати с опция "преглед"
След като пристигнаха при мен нещата, в офиса на "Еконт" ми заявяват, че такава опция няма
Добре, платих си сумичката, след като се прибрах вкъщи, и отворих кутията за да видя плочата, що да видя, плочата имаше 2-3 липсващи зъба, вярно изглеждаше като чисто нова, но с липсващи (изпилени) зъби
За кормилото няма да коментирам, изобщо не беше толкова широко колкото ми беше представено, мисля че беше нещо от рода на 670-680мм.
Според мен тези две постъпки на потребителя са изключително некоректни и аз не бих се занимавал да търгувам вече с него.
Пиша това мнение, след толкова много изминало време, поради причината, че искам да информирам останалите потребители с кой и какви неща си имат работа.
Това е от мен, карайте колелата, раздавайте се на макс и нека да се предпазваме взаимно от всякакви мошенически опити.