SedatRZ написа:поръчах си спирачката авид бб5 и имам ротор на шимано см рт53 което е за органични накладки.. искам да знам какви са накладките на бб5 дали са органични. Благодаря предварително!
axelmax написа:колко е височината на челото с чашките при Рам ХТ1-16"?
teodor4o0 написа:вилка XCR 2011 011 series lock out колко мм ротор издържа ?
mbikerX написа:teodor4o0 написа:вилка XCR 2011 011 series lock out колко мм ротор издържа ?
Аз я карам със 160 мм и вече има лек луфт . Не знам какво е със 185

VGC написа:Dartmoor Phantom за какво каране е предназначена и издържа ли на бой? И как е като здравина в сравнение с Drag C1 i Dartmoor Hornet - голяма ли е разликата в здравината и заслужава ли си да се вземе втора ръка на разумна цена?![]()

vasilevl написа:suntour xct 99лв.. .заслужава ли си ?!![]()

vasilevl написа:ще я "дрънкам" в града основно..
иначе ще и видя сметката бързо, ако се гавря с нея сигурно...

vasilevl написа:да си гилам с гила![]()
![]()
модел ако подскажеш, няма да имаш грешка...

zexxx написа:Ще паснат ли курбелите Suntour XCT V2/3 (не съм сигурен) , на средно движение 68 мм , монтиран она рамка на Файър Ай и какво приспособление ми трябва за да сложа задните венци със скоростите?? МОля кажете
mukter написа:VGC написа:Dartmoor Phantom за какво каране е предназначена и издържа ли на бой? И как е като здравина в сравнение с Drag C1 i Dartmoor Hornet - голяма ли е разликата в здравината и заслужава ли си да се вземе втора ръка на разумна цена?![]()
Фантомът е за Дърт Джъмп, рамката му е от хром, т.е. е по-здрав от Клаймър/Ц1, но не мисля че е по-здрава от Хорнета ( не знам каква му е рамката)..
gadriel написа:SeSSion написа:vasilevl написа:ще пробвам, май сапуна ми играе лошата шега... доста мазен се оказа, ако не стане, ще навия малко изолирбанд, тенкю!
Пробвай с лак за коса.Пръскаш, нижеш и чакаш да изсъхне.
Имат ли махане след това? Че и аз страдам от същия проблем, но не искам да си съсипвам гриповете.
biker9812 написа:въпрос за дисковe shimano XT или новите avid 2012 за спирачка elexir 5
и кое е по добре shimano slx или elexir 5 спирачки
Потребители, разглеждащи този форум: Bi11y и 170 госта