Искам да ви представя моето 1-во колело което не е купено от метро

--Малко предистория: купих си вилка Zoom ch-650dh за рождения за да я сложа на едно колело спринт ще му кача снимки и на него, но се оказа че вилката нестава на тая рамка и от там си купих рамка след което имах нужда и от чашки. В драг ме убедиха да си взема малко по хубави чашки, после се наложиха нов преден обтегач че тая рамка е 31.8 а стария обтегач беше с по малка халка за захващане от там се наложи и нови колче за седалката, а и тва колче не беше с "жабка" а за седалка на релси та и седалка купих. Накрая стигнах до извода че ми трябват и ос касета а не обикновена ос и курбелите старите не вървяха на вида вече, 1 педал намерих от битака за 1 левче който изглеждаше готин и комбинираните команди

За мое голямо удоволствие си го сглобих почти сам, момчетата от драг до военно медицинска ми казаха и показаха тва онова, навиха ми няколко бота и доста идеи за упгрейд и така стана маниа. Сега обмислям това да го довърша с упгрейд на ZOOM-a колкото и тъпо да звучи, но след като видях сущия ZOOM с 17 см ход полудях

Ето частите които съм сложил:
Рамка: Rambler X-sport алуминиева 1,800кг - 50лв
Вилка: Zoom ch-650dh - 45лв
Лапа: Zoom - 5лв
Чашки: VP-A77C - 30 лв
Ос касета: VP-BC82 - 17лв
Кормило: от старото колело (незнайния войн) -----
Спирачки: Обикновени V-break от старото колело (спират отлично из града) ------
Комбинирани команди: SAIGUAN (евтини китайци от битака) - 10лв
Капли: Crosser (от старото колело) - 40 лв
Гуми: от кирков

Преден обтегач: Shimano (най-ефтиния модел) - 7 лв
Зaден обтегач: Shimano Tourney - 15 лв
Курбели: Cyclone Precision - 20 лв
Педали: на белия пише Crankbrothers другия е много зле

Колче за седалка: Point 26.8mm - 20 лв
Седалка: Alpine Royal Gel - 10 лв
Грипове: от кауфланд

Верига: и тя от старото колело остана -----
266 лв излиза горе долу колелцето и ми върши страхотна работа за тия пари, супер доволен. Направих го по свой вкус и ми вози чук
Това е от мен, дано съм дал някоя добра идея и вие да си направите едно бюджетно колелце по свой вкус и да се забавлявате докато го сглобявате

ПП: колелото е само за града и евентуално някоя друга пътечка
Спецялни благодарности към Веселин Станишев и екипа му в ДРАГА до военно медицинска академия в София