Ozzie написа:мм да, майко да не чува
сутрин съм подложен на секстормоз от ученичките в 148
ахахаххахах

Ozzie написа:мм да, майко да не чува
сутрин съм подложен на секстормоз от ученичките в 148
Ozzie написа:Не съм ставал свидетел на конфликти между пътници и служители на фирмите, но веднъж ми идеше да вкарам един ъперкът на един клиент -кретен.
А пък в това време на годината... Едни деколтета, едно чудо... Не е за гледане. Тормоз ви казвам, тормоз....
Antares написа:Т'ва жените скорпиони са опасно нещо...
Ама така да съм се разбягалvpravov написа:Бягай бързо докато не е станало късно!
Antares написа:Т'ва жените скорпиони са опасно нещо...
bluskanie написа:... ебати якото![]()
ПП: ...освен в себе си...
k0cTaHeB написа:Безмозъчен абюзър,без основно образование,мазохист,мега,мега надъхан и безстрашен,празноглав,кретеноид,явен аграр,вероятно тлъст (не е задължително),идол му е Bender,в главата хлебарки,извън главата още хлебарки.
taurus13 написа:Е, пък тая тема си е за тия дето хвърчат в облаците - не сме ПВО, че да ги приземяваме. Като кацнат аварийно, отиват в другата тема....кво беше..а - Де*а любовта...!
Но ако ми позволите все пак - любов само с желание не става. Даже Тя обикновено те пипва, баш кога нямаш нужда и желание. Понякога верно си мисля, че отгоре се забавляват с тия работи.
ИНОПЛАНЕТЯНИН написа:taurus13 написа:Е, пък тая тема си е за тия дето хвърчат в облаците - не сме ПВО, че да ги приземяваме. Като кацнат аварийно, отиват в другата тема....кво беше..а - Де*а любовта...!
Но ако ми позволите все пак - любов само с желание не става. Даже Тя обикновено те пипва, баш кога нямаш нужда и желание. Понякога верно си мисля, че отгоре се забавляват с тия работи.
Още един път + за ТауросЪ
prokalnatiq написа:... ту ми отвръща, ту се дърпа, а де какво да правя.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 8 госта