vvvaaal написа:Абе дай ми го, пък нека е грозен. Аз само другите части, освен рамката веднага ще им намеря приложение.
После рамката можеш да я носиш на изложба за кашонно изкуство.

vvvaaal написа:Абе дай ми го, пък нека е грозен. Аз само другите части, освен рамката веднага ще им намеря приложение.
xcrider написа:Мисля да си купувам картофи, ама изгодно, в големи количества от Shandong China - Mainland . Значи говорих сега с консултантката Ms. Susan Zhu , спазарихме се, ако купя 50 тона, ще ми ги продаде по 170 долара на тон. Според сметките на гуугъл, това се получава по 27 стотинки на кило. Ще си запазя 1 тон, да имам за няколко години, другите 49 ще ги продам на пазара. Картофите са хубави, пресни, китайски, без химикали... На пазара тук ми ги продават по 80-100 стотинки на килограм. Аз ще завзема бизнеса и ще ги продавам тези картофи по четиресе и пет на килограм, ама твърдо, без пазарене и без да опипват стоката!!! Та мисля до 1 година да съм ги продал. Като сметна печалбите съм спечелил 8820 лв от тази работа, все едно да съм работил за българска заплата една година... А аз съм си гледал кефа на чист въздух сред картофите, а когато ми е кеф съм ги прибирал и спирал продажбата. Бабите доволни.Така се прави бизнес, от мен да знаете!!! Ако и вие ще се захващате с тази работа, ето ви съплайъра, с който разговарях.
Ms. Susan Zhu се казва, ето офертата http://www.alibaba.com/product-gs/23461 ... otato.html
И сега ще кажете - такива като мен отравяли света с гМо, ами не сте прави, ако не са тези като мен дето купуват китайски картофи, на пазара щяхте да ги купувате за по лев и педесе-шейсе! Та иначе какво мислите, бихте ли си купували от моите картофи? Или да не се захващам с тази работа, ами да захвана бизнес с фабрики за Stacked Chips, съплайърите са ми пак китайци, голям бизнес се прави с тях, ей!Ще продавам реплика на Прингълза, произведена с моите картофи(тъкмо няма да се налага да ги продавам на пазара), и цената ще бъде към левче, пригълса е пет. Кой какъв ще си купува?
П.п. Иии как уцелвам постовете си тук, все в 3:33 АМ.
boriss13 написа:Жегинка...
did написа:boriss13 написа:Жегинка...
Мда. Като ще е карък - карък да е. Изгоряха ми и двата климатика. Непоправимо. Нямам си компютър - изгърмя харда на лаптопа.
Обаче ми е кеф. Имам си жълта книжка с подпис и печат от съответните органи.
rumbala написа:Аз обича картофи. Аз мога стана бизнес комбина с теб. Аз мога беля картофи. Аз мога продава !
boriss13 написа:Сега всички като заминат на ПВ6 ще си пиша сам!!!
Ozzie написа:boriss13 написа:Сега всички като заминат на ПВ6 ще си пиша сам!!!
няма пък, все някой ще остане да държи юздите на форума
Т'ва карането на велосипед голям апетит отваряло. Два поредни дни (не че и преди не се е случвало, но не и в поредни дни) ходя до работа и обратно с велосипеда (~60 км.) и като се прибера ям и пия като за последно. Каквото подходящо за ядене и пиене ми се изпречи пред очите, на момента бива погълнато.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта