Djani_Varna написа:От една седмица имам проблем с кормилото или с предните амортисьори (предни Вилки за велосипед) . Бях карал много силно по един черен път и влязох в една голяма дупка и нещо изпада (поне на мен ми се стори) . Ето го и проблема : Когато се опитвам да дигна предница (да карам на задна гума) се чува някакъв странен шум се едно чук удря желязоПо принцип велосипеда ми е Планински и скачаме в гората доста често караме доста бързо , но последните дни малко ме е страх да не се раздели велосипеда на части
(разбира се това беше шега) към 17 и 17:30 ще кача снимки да видите . Сипах масло от дупките над амортисьорите и това сякаш помогна малко сега шумът е по-тих , но както казах снимки кем 5 часа
имаше едно нещо там което изпада специялист ми каза , че е било гумичката и каза , че не е фаталноBrave написа:Снимките потрисат с качеството си, но ако мислиш че "това" от първата снимка не е било така, то спри да караш това колело, докато не го видят в някой сервиз, особено ако си цениш зъбите и лицевите кости.
Djani_Varna написа: имаше едно нещо там което изпада специялист ми каза , че е било гумичката и каза , че не е фатално
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 17 госта