Внос от pinkbike

Молим всички посетители, когато им се прииска просто да си поговорят глупости, да се помайтапят с дребни простотийки и т.н., да го направят в този форум. Тук е позволен по-груб език, стига да не е насочен към други членове на форума. Можете да пускате всичко, което като съдържание или стил би било неприемливо за останалите форуми. Но ако по наше усмотрение темата има смисъл или идея само за автора си, тя ще бъде изтривана!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 400 / 400 / 2

Внос от pinkbike

Мнениеот Tishoy » Нед Юли 08, 2012 11:26 pm

Хора, гледам че в pinkbike има много изгодни обяви за по-стари рамки, или по-точно за Iron Horse Sunday. Въпроса ми е приблизително какви доставки се плащат?! Дали е от порядъка на 40-50лв. или 150-200 лв.?! Много от нещата там са много изгодни...има спирачки, като Avid Elixir за по 50$, та се чудя изгодно ли ще ми е да си поръчвам от там?
Карам Climber :)
Tishoy

Рейтинг: 1198

Re: Внос от pinkbike

Мнениеот darlik_95 » Пон Юли 09, 2012 1:31 am

Говори с колегата BurNiNg_IcE, той може да ти поръча и достави, но и продавача трябва да е съгласен, да изпрати дадената част до България. Ето ти линк да му пишеш на ЛС да ти разясни как стоят нещата: memberlist.php?mode=viewprofile&u=12289 Поздрави! :beer:
Аватар
darlik_95

Рейтинг: 1201

Мнениеот ferdi_mruvkata » Пон Юли 09, 2012 11:22 pm

Tishoy написа:Хора, гледам че в pinkbike има много изгодни обяви за по-стари рамки, или по-точно за Iron Horse Sunday. Въпроса ми е приблизително какви доставки се плащат?! Дали е от порядъка на 40-50лв. или 150-200 лв.?! Много от нещата там са много изгодни...има спирачки, като Avid Elixir за по 50$, та се чудя изгодно ли ще ми е да си поръчвам от там?

колега, най-евтиният вариант е чрез куриерските фирми от типа на Gabco http://gabco.org.
Уговаряш се с продавача и го кандардисваш да ти изпрати колелото на адреса на въпросната фирма в Лондон. От там до България таксуват на килограм.
Тоест на острова транспорта излиза около 10-20 паунда, а от там до България 20кг*3лв ~ 60лв.
ferdi_mruvkata

Рейтинг: 1273

Мнениеот Sartor » Пет Авг 03, 2012 8:29 am

Някой от вас поръчвал ли е през Gab Co? Какви са ви мненията?

Аз намерих това: http://prodavalnik.com/forum/topic/?t=23752
Аватар
Sartor

Рейтинг: 1995

Мнениеот snupi » Пет Авг 03, 2012 1:13 pm

Купувал съм около десетина неща от ибей юкеи и всичките са ми доставяни с габко до бг. Перфектни като обслужване. Ако имаш въпроси питай. :beer:
snupi

Рейтинг: 1225

Мнениеот THEZOGGO » Пет Авг 03, 2012 1:20 pm

darlik_95 написа:Говори с колегата BurNiNg_IcE, той може да ти поръча и достави, но и продавача трябва да е съгласен, да изпрати дадената част до България. Ето ти линк да му пишеш на ЛС да ти разясни как стоят нещата: memberlist.php?mode=viewprofile&u=12289 Поздрави! :beer:

+10 процента комисионна за колегата BurNiNg_IcE ако той се занимава с доставката на някакви неща от Пинкбайк, така съм чувал, не съм му използвал услугите, нямам и намерение. Ако искате да се оправяте сами, учете англойски език, направете си банкова сметка, кредитна карта или там каквото искате и се оправяйте сами.
Canyon Ultimate AL SLX *Ultegra, Mavic / Grand Canyon AL SLX 9.0 * DEORE XT, Fox Performance, Mavic / SCRAPPER XC 3.7 LTD
Tief im Herz - Canyon Radfahrer
Аватар
THEZOGGO

Рейтинг: 1840

Назад към Бла - Бла