Шлек_народен написа:Вие почвате да ме учудвате -30 лв за гума на колело било евтино...Ми преди 2-3 години скъпите гуми на тая марка бяха толкова.
Преди и бензинът беше по лев и седемдесе...
Шлек_народен написа:Вие почвате да ме учудвате -30 лв за гума на колело било евтино...Ми преди 2-3 години скъпите гуми на тая марка бяха толкова.
PtD написа:Преди и бензинът беше по лев и седемдесе...
PtD написа:Шлек_народен написа:Вие почвате да ме учудвате -30 лв за гума на колело било евтино...Ми преди 2-3 години скъпите гуми на тая марка бяха толкова.
Преди и бензинът беше по лев и седемдесе...
Шлек_народен написа:PtD написа:Преди и бензинът беше по лев и седемдесе...
Верно, беше. Сега е доста повече, ама не съм чул някой да обяснява ,че му е много евтин! Или, че за А98 цена от 2.65лв, примерно, е смешно ниска. Може би, само шефа на "Лукойл" е на тва мнение)
PtD написа:Само се замисли, гумите дали се правят от дървесина... и може би ще ти светне, че има защо да са по-скъпи
Шлек_народен написа:PtD написа:Само се замисли, гумите дали се правят от дървесина... и може би ще ти светне, че има защо да са по-скъпи
Много задълба и то в друга посока,ама ...Добре , гумите се правят от български бензин ли?)
Доколкото си спомням петрола беше доста по-скъп преди 4-5 години , та би следвало да са поевтинели:)
run написа:...В момента средното ми на около 1700 км е за смяна, а не мога да си намеря такъв размер никъде в БГ...
jafiso написа:Желая да отбележа разочарованието си от факта, че фирма Cross няма наличности на модела Grip 124 вече няколко месеца. Струва ми се, че това е изключително несериозно и парадоксално. Аз лично познавам 2 момчета, които имат желание да се сдобият с него, а заедно с мен ставаме 3 изгубени клиенти. Да си правят изводите. Това е недопустимо за фирма, която иска да се наложи. Само в България може да има такъв парадокс.
darki написа:E `ся. тежки думи ;-) Просто от CROSS малко подцениха велосипедите си и конкретното търсене.Но пък като цени направиха добри изненади както за клиентите си така и за конкурентите си, което лично мен по ме радва, защото те конкурентите от 2-3 години го удариха яко през къра ;-)
Здравейте,
Моделът Big Foot ще се приоизвежда Октомври - Ноември 2012 г.
--
Поздрави
Татяна Микова
Крос ООД
Здравейте,
зареждане на велосипед GRIP 124 ще има през месец септември - октомври. Мога да Ви предложа да се свържете с фирмените ни магазини, за да проверите за останали бройки и точни размери.
http://crosscycle.com/infos/view/8/_
--
Best Regards
Petya Mladenova
Назад към Продукти за крос-кънтри
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта