И така, след близо 2 години возене върху FSR-окачване дойде момента да пробвам и нещо различно. Макар че е доста разпространено навсякъде (което лично мен ме дразни), не можех да не призная, че ме кефи модела... тааа, тей се получи, че благодарение на доста търпение, достатъчно желание, и добри и услужливи приятели, успях да направя така желаната в последно време промяна откъм геометрия.

Нещата са все още в начален стадий, имам вериги да скъсявам, седалка и кол да сменя, че заради настоящите гъза ми е като препечена филийка.

А и имам 1 малко шашава идея, която тепърва ще се мисли за осъществяване, и за която определени люде са твърдо против.

Останалите снимки - в албума:
http://hitarpotar.pinkbike.com/album/Th ... y-project/Не съм го теглил още колко тежи, но няма да е от най-леките. Не че съм се старал в тая насока де, аз съм си тежичък и простичък, така че някое и друго килце в повече здравина е добре дошло. А и не ми е проблем, дори се усеща по-леко отколкото със старата рамка.

Но грубо - би трябвало да е около 18 кила с едностенните гуми, а с двустенните - около 18,8-18,9. Не че не предстои олекотяване в скоро време, но нека му се порадвам малко така отначало.
Много ще се радвам, ако някой с опит с този модел, ме светне има ли разлика в размера за кола за седалка между 2006 година и моделите след това.

Make it idiot-proof, and someone will make a better idiot.