Помня, как да не помня! И колената ти помня!
За Drag Climber не помня онзи пост, но тогава сигурно не съм ти казал това, което Windstream ти спомена, защото още не съм й знаел мерките. Принципно ниските рамки за градско (urban), Dirt Jumps, Dual/4-Cross не са толкова лесно пригодни за ХС (само да им сложиш дълго колче за седалката и готово), тъй като много от тях са с по-къса горна тръба (и то не като резултат от по-ниското й съединяване със седалковата тръба, а заради по-специфичната им геометрия). Drag Climber не е с толкова къса горна тръба – напротив! Тя е 57см (ако съм запомнил правилно), т.е. с около 1 – 1,5см. по-къса от тези на един обикновен твърдак за ХС. Така че при него може и да се получи. Но все пак Climber-a е и по-тежък, защото за целите, за които е предвидена рамката, здравината е най-важна.
А и смятам, че макар да е възможно ниската рамка да се приспособи за висок човек, най-доброто си е рамката да ти е точно по мярка. В твоя случай за ХС това значи 18 или дори 19 инча. Ако вземеш Climber-а, ще ти трябва доста дълго колче, защото по най-груби сметки ще трябва да се подава поне с около 30см. над ръба на седалковата тръба. Най-добре е да изчакаш новия сезон – някой тук беше казал в една тема, че в БАС ще има още един модел твърда рамка, Веломания може също да докарат нещо ново и т.н.
Животът е кратък, карай бързо!