chochkoto_e1 написа:от скоро минах на дискови спирачки и не знам почти нищо за тях и искам да питам имам машинка shimano 160мм и си мисля да сложа ротор 180мм и преходник за 180мм и да остана с тази машинка това възможно ли е? или трябва и нова машинка
chochkoto_e1 написа:Tunderbolt ако искаш да си слагаш да си сложиш хидравлична по добре недеитрябва да си купиш лостче, нова броня и течността която върви по бронята а пък те не са много евтини
ако искаш направи както мен отпред с ротор shimano и машинка shimano а отзад с V-brake shimano то на мен каквото може да е shimano e shimanoTunderbolt написа:chochkoto_e1 написа:Tunderbolt ако искаш да си слагаш да си сложиш хидравлична по добре недеитрябва да си купиш лостче, нова броня и течността която върви по бронята а пък те не са много евтини
Ами, да аз се отказах, но го разбрах в последствие.Все пак за сега не мисля да сменям V-бреикът, защото все още колелото ми е ново и той си е добре. Но искам да си запазя колелото колкото може повечко, така че ще пускам бая теми
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 22 госта