vikosaa написа:Колеги, някой от вас знае ли в кой от магазините на bikecenter има собственик на manitou travis triple? По-конкретно ме интересува, къде сервизират най добре тези вилки? Ако може да ми кажете и име ще е супер!
DRAGONBORN написа: ..оптигач срам СХ4.. гуми едната е кунда 2.50 ..
xcrider написа:Не можеш да кажеш просто така "много е късо", дали ще му е удобно зависи от много неща, като ширина на рамената, позиция при каране и т.н. Дори в началото да му се струва прекалено късо, след известно време се свиква, аз лично карам с 640мм, в планината и ми е перфектно, особено като сметнем, че катеря много, а тогава е по-добре с по-късо кормило.
А да и да не забравя ШНУР за ЦЕКО
darkmoorr написа:Някой може ли да ми обясни къде има офис на DHL в София, че ми е дошъл дискана Strength in numbers , а незнам откъде да го взема...

bikeboy написа:Ще има ли Златица тази година ?

Ozzie написа:Няма да ти слагам иконка с бири, 'щото предполагам нямаш 18 години, за да имаш право да консумираш алкохол, но пък нямаме иконка с бутилка лимонада или боза, така че...
Niksancho96 написа:bikeboy написа:Ще има ли Златица тази година ?
Бре има го в календара, ама още информация няма да откажем

vafi написа:Нормално ли е да тече масло от врътката на вилката, ако е наклонена хоризонтално - докато се транспортира в колата например. Вчера ми се случи, не беше много но си имаше и се замислих какво ще стане ако потече по предния диск ...

Няма да може да ти обслужва голяма част от предавките. Ако си с байкова касета (до 32зъба) ще трябва да позлваш дълго рамо, ако я смениш с шосейна (до към 26) може да сложиш средно рамо, а ако сложиш с късо ще трявба да се съгласиш с много компромиси.Snuupy93 написа:Имам една питанка. Сега карам с обтегач Shimano Deore XT с дълго рамо, но много ми дрънчи и искам да взема такъв с късо рамо, предлагат ми бартер за Shiamno Tiagra с късо рамо. Въпроса ми е дали ще превключва всички скорости, отпред съм с 3 плочи като най-голямата ми е 42 зъба, отзад съм с касета 7-ца, най-горния венец го преброих, че е 22 зъба, не съм сигурен на 100% де... Става въпрос, като съм на най-малкия отпред да карам на най-големия отзад, тоест на най-лека предавка...
Чашките ще станат - и двете рамки са с 1,125' чело за външни чашки. Няма проблем да се ползват, стига да не ги повредите, внимавайте с хамалогията по принцип това се прави с инструмент който притиска чашката по цялата окръжност.mbikerX написа:Един приятел ще си сменя рамката и се чудим за 2 неща / 1.Чашките на Ferrini r1 ще станат ли на climber 2.Като избием старите чашки те могат ли да се ползват отново ??
, колелото си
.ludiya написа:С колко милиметра шок е най-сполучливо да се кара SCOTT GAMBLER FR ?

Потребители, разглеждащи този форум: Boyan1984, reddevil и 158 госта