ще си избълвам лайната за месеца ,през който ме няма

Това не е вилка (поне за мен)
mtb-ludaka написа:Аз съм със същата не ги слушай тях какво ти казват за вилката... не е много хубава но за парите си работи добре,иначе ако искаш сложи си я на Ц-единицата обаче внимавай защото Клаймбъра е Ц1 с една разлика че Ц1 е по-добра защото е по-подсилена а Клаймбъри има много с спукани чела от двукоронни вилки![]()
BeezyJay написа:mtb-ludaka написа:Аз съм със същата не ги слушай тях какво ти казват за вилката... не е много хубава но за парите си работи добре,иначе ако искаш сложи си я на Ц-единицата обаче внимавай защото Клаймбъра е Ц1 с една разлика че Ц1 е по-добра защото е по-подсилена а Клаймбъри има много с спукани чела от двукоронни вилки![]()
Подсилен ми ... 2010=2011
Пък зуума е пълна щайга...
mtb-ludaka написа:Аз съм със същата не ги слушай тях какво ти казват за вилката... не е много хубава но за парите си работи добре,иначе ако искаш сложи си я на Ц-единицата обаче внимавай защото Клаймбъра е Ц1 с една разлика че Ц1 е по-добра защото е по-подсилена а Клаймбъри има много с спукани чела от двукоронни вилки![]()
Назад към Продукти за спускане и фрийрайд
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 18 госта