xcrider написа:с алуминиеви щанги, но има риск да повредиш шината, ако много напънеш

VOLATGE написа:При положение, че се държи от два болта, не виждам проблем със здравината на заварката - естествено ако е направена качествено. Болтовете не са счупени от някво аргарене, а от пренатягане.
dobber написа:Може ли да се качи без слизане от кончето пътеката от кв Княжево в посока Белята Вода. На два пъти слизах да бутам, а пулса ми беше сигурно на 2000
TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш"![]()

dobber написа:Може ли да се качи без слизане от кончето пътеката от кв Княжево в посока Белята Вода. На два пъти слизах да бутам, а пулса ми беше сигурно на 2000
vanko_123 написа:Ако сложа на хидравлика 160 мм ротор дали ще ми разлуфти вилката.Вилката ми е XCM sr sutour ?![]()
Ще карам лек DH и после ще сменям вилката с по-хубава.
freeride boy написа:Коя е най-разпространената дължина шокове- 222? 240?
Svetoslav Ivelinov написа:Някой знае ли колко дебела гума побира клаймър 2007 година ?
, колелото си
.
WhiteBoy написа:maxxis wet scream дали ще се събере на climber ?
marsa написа:Защо тозиизглежда като да има три пръста и не развява никой от крайните?

Животът не се измерва с броя на вдишванията, а с моментите в които ти спира дъха!Yavkata написа: по-здрава,и по-тежка гума.
xcrider написа:Yavkata написа: по-здрава,и по-тежка гума.
точно обратното
Не случайно състезателните гуми за xc, които са по-малко от 500 гр, са с много повече TPI, това ги прави по-леки, но за съжаление по-слаби
msniki написа:Maxxis minion : 26x2.50 Foldable: 60tpi, EXO protection, single compound,
това 60tpi какво е?!?!
И каква твърдост са тези гуми с Exo protection ?(40a,42a или 60a)
SeSSion написа:msniki написа:Maxxis minion : 26x2.50 Foldable: 60tpi, EXO protection, single compound,
това 60tpi какво е?!?!
И каква твърдост са тези гуми с Exo protection ?(40a,42a или 60a)
60tpi един вид 60a.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 24 госта