от Antares » Пон Авг 13, 2012 4:47 pm
Знам, че рискувам живота си...
Мой приятел загина при нещастен случай, според очевидци (вероятно уплашени или обработени) е бил прегазен в съня си от подивял бик (но според мен това е конспирация). Ден преди инцидента ми беше изпратил писмо с тревожно съдържание. Беше електронно, нямаше почерк, но сякаш в онези букви усещах ужасът му... Писмото беше изписано с множество правописни и пунктуационни грешки, '4' вместо 'ч', '6' вместо 'ш', показвайки откритата си паника. Пишеше, че админите, модераторите са само параван. Че те са фантоми, хора, за чието съществуване държавата не знае де-юре. Хора, вървящи сред нас. С множество proxy идентичности, с множество лица. Днес е един, утре е друг. Днес е продавачът, продал ти гума за 3.50, утре е човекът, насъскал бик подире ти. Пишеше, че е стигнал до този извод, гледайки по телевизия СКАТ предаване, за което телевизията в последствие отрича, да е било излъчвано. Полицията не иска да разследва смъртта му, твърди, че е било самоубийство. Мое разследване показа, че в случая са замесени масонски организации, свързани с торзии на носещи елементи по колелетата. Хора изчезват, никой не говори.
Това може да е последния пост, който пиша. Видях, как пред офис сградата спря стар форд комби. Изглежда невзрачен, но аз знам истината. Знам, че прашния му вид е само параван. Ще се опитам да избягам през вентилацията, но първо ще пусна да се форматира компютърът, за да не открият информация за мен. Истината трябва да излезне наяве!
Карикатурите миHe who sacrifices freedom for security deserves neither!
Ben Franklin