от xcrider » Чет Авг 09, 2012 11:16 pm
rsf е абсолютен нахалник, вчера цяла вечер ме занимава с тази команда, обясних му, че когато я свалих от колелото е работеше безпроблемно. Да иска при неофициална сделка да му връщам пари е повече от нахално, ако бях магазин и давах гаранция -разбирам. Още първото от многобройните нахални съобщения звучеше така - "ще ти я връщам със сигурност" . Понеже ми наду главата и му казах ако иска да идва пред вратата ми и ще му дам парите, тогава ми каза "както ти определи днес мястото, така аз ще го определя утре и поиска в най-голямата жега да идвам до южния парк, което е 30 мин в едната посока по слънце", теглих му една майна и това е.
А само да уточня, ставаше дума за сумата от 2,50 лв, защото двете команди бяха общо 5 лв, за тези скъпоценни 2 лева, ми нахалстваше цяла вечер, искаше да ходя на майната си да му ги давам, дори когато му предложих да ги върна, реши да добави и друго обстоятелство.
Не ви съветвам да търгувате с този човек, особено да му продавате нещо, ще изкара частта за боклук и ще ви занимава,(дори за 2лв) и ще си похабите времето с глупости.