[quote="Zozka"]
Какво ще кажете, мисля да пробвам някой Continental и за сега мисля да е Survival ProTection. Ще се кара DH, проблемът е че ще лея боза и няма да има вътрешна гума. Дали ще издържи? Други предложения
[/quote]
Аз карам Vertical 2.3 с боза. Задната я прекълцах два пъти - първия с две дупки, втория с една. Наложи се да залепя лепенки на вътрешната страна на гумата, защото цепките бяха по-големи и бозата не успя дя запуши. Брах големи ядове заради липсата на компресор в планината - напомпването с помпа се оказа "Мисия невъзможна". Вторият път дори се беше скъсал вентила на бандажа та си сложих вътрешна, за да се прибера.
[size=67]Естествено, това се случи при скорост малко над 60 км/ч и не малко камъни, така че не е коректив за качеството на гумата. Просто не бива да се прекалява с агресията![/size];)
Не съм запознат с качествата на технологиите ProTection и DuraSkin и не смея да твърдя нищо за комбинацията на избраната от теб гума и бозата. Виж, ако гумите са както казва Harka "с добри и подсилени бордове" съм сигурен, че няма да имаш проблеми.
Успех и да пишеш какво си избрал!