po_taka написа:отскоро пробвам да карам с шпайкове
голям проблем са ми острите завои, които преди ги вземах с леко отблъскване с крака, сега нямам време за това .
Това как се преодолява ?
hitar_potter написа:po_taka написа:отскоро пробвам да карам с шпайкове
голям проблем са ми острите завои, които преди ги вземах с леко отблъскване с крака, сега нямам време за това .
Това как се преодолява ?
Какво отблъскване?
hitar_potter написа:Демек серпентини?

biker9812 написа:какво ви е мнението за Kore Torsion 710mm
Skoinks написа:biker9812 написа:какво ви е мнението за Kore Torsion 710mm
Малко е тежичко (15-20 грама) в сравнение с останалите от този размер. Иначе кормилото си е кормило. Здраво и стегнато - няма да сбъркаш.
Ozzie написа:Няма да ти слагам иконка с бири, 'щото предполагам нямаш 18 години, за да имаш право да консумираш алкохол, но пък нямаме иконка с бутилка лимонада или боза, така че...

msniki написа:Кои накладки са най-добри? Имам предвид от какъв матерял ?(Kevlar, Metalic, resign, ceramic и т.н.)
Става въпрос за Shimano XTR тип накладки.
Svetoslav Ivelinov написа:Колко дебела гума побира Клаймър 2007 година ?
stuwie.mtb написа:Ако си поръчам нещо от Crc за колко време идва, с какъв куриер идва и цените за доставките дадени под продукта който съм харесал точни ли са, може ли да има разминавания.![]()
![]()
dandumtb написа:От къде мога да си закупя онова болтче което захваща 2-те накладки в горният им край.
Знам че не върви в комплект с нови накладки и ми трябва спешно а нямам идея от къде да избарам ново.
taurus13 написа:Най-добри за какво - някой са по-тихи, други спират повече, трети носят на нагряване от продължително спускане, както и на мърсотия.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 141 госта