Но съм сигурен че във всеки магазин за колела го има. Предполагам за да дрънчи толкова нещо в дизайна куца, но не се подписвам под това.

4o4ko написа:Здравейте,
Пишете за CROSS и затова реших тук да постна... Макар че като се замисля то въпроса е повече технически ....
Отскоро съм собственик на GRX9 . http://www.crosscycle.com/products/view/83/grx9
За момента нямам големи наблюдения но и нямам оплаквания. Или по скоро имам. И то е под формата на въпрос...
Както знаете колелото е екипирано с Shimano DEORE M591 скорости.
Всичко е Ок - скоростите се сменят с приемлива бързина и тнт но проблема или поне това което приемам за такъв е задният обтегач.
Намирам го прекалено мек.
Не обтяга веригата достатъчно силно и достатъчно бързо и Веригата се удря в рамката. При по екстремно спускане/друсане е доста неприятно.
Друг има ли такива наблюдения ? Може ли да се направи нещо по въпроса ?
Доколкото четох по форуми SRAM X5 ili X7 били по твърди ? Така ли е или е fake ?
Мерси[url][/url]
4o4ko написа:...има ли някой идея колко звена трябва да има на верига за 27 скорости ?...
krach написа:При мен (GRX8) имам следната ситуация. При каране с висока скорост 45+ км/ч на най - големия венец от пред при въртене и внезапно спиране на въртенето на педали (нали продължавам да се движа с велосипеда) веригата като, че ли се отлепя леко от венеца за момент. Не знам дали е нормално.
Insight написа:krach написа:При мен (GRX8) имам следната ситуация. При каране с висока скорост 45+ км/ч на най - големия венец от пред при въртене и внезапно спиране на въртенето на педали (нали продължавам да се движа с велосипеда) веригата като, че ли се отлепя леко от венеца за момент. Не знам дали е нормално.
Не се отлепя за момент - провисва за момент... като си на малките венци отзад, големите го играят малко като "маховик". При висока скорост и рязко спиране на въртенето, инерцията на големите венци продължава за момент въртенето на целия заден зъбен блок, в резултат на което веригата провисва за момент... най-вероятно за това става въпрос.
KrK написа:Accept, Крос имат телефони на които можеш да звъннеш и да получиш информация от 1ва ръка. Времето да се регистрираш и да напишеш това мнение ти е отнело повече време със сигурност, отколкото да бръмнеш една шайба
nutun написа:Днес в магазина на Crоss в Младост 1 докараха 29' Grip 924.
Цената му е още промоционална 630 лева.
Единствената ми забележка след покупката е към ухото за дерейльора. Начинът, по който ляга в леглото си в рамката, не беше идеален и рамото на дерейльора стоеше малко навътре към каплата по вертикала, както и предната част по хоризонтала. След лек напън с подходоща стяга, обаче, всичко си дойде на мястото и няма никакви проблеми.
Назад към Продукти за крос-кънтри
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта