Моля, помагайте...Ос за Boxxer

Форум за въпроси, свързани с поддръжката и ремонта на велосипедите. Примерно: Как да си оправя това? Скърца ми еди къде си - на какво може да се дължи? Съвместимо ли е това с онова? и др. такива.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1100 / 1100 / 20

Моля, помагайте...Ос за Boxxer

Мнениеот GuanGT » Сря Авг 15, 2012 7:56 pm

Хора, моля помогнете ми, търся си ос за Boxxer 2009. Моля ако някой има такава вилка, която продава на части или нещо подобно, да ми пише. Оста е същата като на boxxer 06;07;08. Не ми препоръчвайте, да ходя на стругар, защото ходих и не могат да оправят моята, а крайния вариант е да ми направят нова ос с гайки, за това предпочитам да попитам някой ако има. В краен случай с гайките ще е...
Аватар
GuanGT

Рейтинг: 1176

Re: Моля, помагайте...Ос за Boxxer

Мнениеот LogicaL » Сря Авг 15, 2012 9:06 pm

Така е , това им е слабото място , моята почти е заминала и трябва да я сменям , едва ли ще намериш някоя на старо която да е добре функционираща , има нови из и-бей , но са много скъпи и по-добрия варянт е да си направиш цяла при някой стругар (има доста теми , как и къде ) .
LogicaL

Рейтинг: 1182

Мнениеот GuanGT » Сря Авг 15, 2012 10:54 pm

LogicaL написа:Така е , това им е слабото място , моята почти е заминала и трябва да я сменям , едва ли ще намериш някоя на старо която да е добре функционираща , има нови из и-бей , но са много скъпи и по-добрия варянт е да си направиш цяла при някой стругар (има доста теми , как и къде ) .

Благодаря за бързия отговор :) Има и в България, но са по 90-100лв ( няма как да стане..) като гледам на стругар ще е :)
Аватар
GuanGT

Рейтинг: 1176

Мнениеот behti » Вто Авг 21, 2012 4:13 pm

Имах проблем също с ос-та на Boxxer 2009,беше ми се преебала резбата,но нови наистина са скъпи.Отидох при стругар и ми направи една втулка към ос-та.И сега съм добрес това,беше ми взел 15 лв.Ако искаш да ти пратя снимки пиши на ЛС. :)
Аватар
behti

Рейтинг: 1199

Назад към Веломеханик