Antares написа:Бахти, като шестокласник съм станал...
TheAnimal написа:Абе тебе ше те нашамаря вече!
iioorrddaann написа:Идеалната ме заряза..![]()
Мамка му.. а и да карам не мога
BurNiNg_IcE написа:TheAnimal написа:Абе тебе ше те нашамаря вече!
Мен?
taurus13 написа:Ей тая любов бе, все около е*ане се върти.
taurus13 написа:Ей тая любов бе, все около е*ане се върти.
Ozzie написа:От едното те боли сърцето, от другото те боли г@за...
draggerr написа:Странно, на мене една 18 годишна мацка дето работи като магазинерка, всеки път като влеза в магазина се е облегнала и ми зяпа х*я кво да права ?![]()
![]()
draggerr написа:Странно, на мене една 18 годишна мацка дето работи като магазинерка, всеки път като влеза в магазина се е облегнала и ми зяпа х*я кво да права ?![]()
![]()
Morphine написа:Един от най-добрите ми приятели зарибява момичето което аз харесвам ..:D и се чуствам мегата тъпо ама в краен случай ще разбия на някой от двамата мусурата
:D If u know what i mean ..
![]()
Майната и на любовта карайте ,дивейте и се кефете на живота !!
ще си избълвам лайната за месеца ,през който ме няма
rastroist написа:Morphine написа:Един от най-добрите ми приятели зарибява момичето което аз харесвам ..:D и се чуствам мегата тъпо ама в краен случай ще разбия на някой от двамата мусурата
:D If u know what i mean ..
![]()
Майната и на любовта карайте ,дивейте и се кефете на живота !!
И това приятел ли е?
Ходи си купи кубинки и ходи му бий един ритник в гъ*а
Aз разбрах що за приятел е , винаги трябва да имаш едно на ум дори и за най-добрите си приятели.PtD написа:Aми, по-добре ходи и му благодари, че рано е показал що за приятел е, та последиците не са били големи.
Alpina написа:Да бре, той като си я харесва, да не вече забрадена... тя ако не го харесва какво? Ако в същото време между приятеля му и нея има нещо - да не се поглеждат, само защото той е сложил вето над нея?
Не стаа така.
Примерно казвам, че харесвам всички готини какички - това значи ли, че от сега нататък всеки трябва да ми се отчита за някоя, дето дори може да не е чувала за мен, дали да я сваля или не...
TheAnimal написа:Тоя па, мноо ясно че ще ми се отчиташ!
Alpina написа:TheAnimal написа:Тоя па, мноо ясно че ще ми се отчиташ!
Ще ти кажа пак мило или любов моя и ще си издадеш ограничителна заповед, защо сега предизвикваш така
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 21 госта