letqshtiqholandec написа:mtb-ludaka , пич , гледай сега какво ще ти кажа от личен опит.В този форум са се събрали всичките хеитъри в България...Не искам да обиждам никого , тези момчета наистина разбират много и са много добри в този спорт ,няма спор в това , но те просто Отказват да разберат ,че човек като теб и мен просто нямаме по 5 хилки за колело или само за рамка ... Няма никакъв начин да разберат, че човек като мен и теб просто ОБОЖАВАМЕ този спорт и искаме да го практикуваме каквото и да ни струва , но просто разполагаме с 400-600 лв. А
Хора , разберете , че и ние (бедните) също искаме да караме екстремно по планината

(мен , например , дори и с ефтиния ми стар баик Cross T-Rex няма да ме хванете , ако тръгнем на доло

) Толкова ли ще е трудно да му обесните като на Бял човек следните неща - "Човече , не можеш да спускаш с гума 2.1 защото сцеплението и е много малко - нито ще можеш да зимаш завои нито да спреш, дебелината на гумата е от Огромно значение и е задължително да караш с 2.5!!!" "Човече , трябва ти голямо воланче

за да маневрираш по лесно" "Човече, вилката е ефтина и ако имаш пари , НЕПРЕМЕННО трябва да я смениш с по хубава. Продават вилки за по 250-300лв. далеч по хубави, които ще ти свършат ПЕРФЕКТНА работа като за стила ти на каране ималкия ти бюджет". Хора просто му помогнете на човека ! Вие вместо помощ просто му казвате "Не това е БОКЛУК и ти си Тъп да го използваш" ... не сте се обусновали както си трябва нито веднъж , или поне не в рамките на 1 пост.
Отново , сажалявам адски много ако съм обидил някого!!!Не съм искал. Просто имам чувството , че като доиде човек с подобен вапрос в този форум , вие отговаряте на човека , Не с цел да му помогнете , а с цел да го обидите и да избиете комплекси над вашите по скъпи и хубави колела.... Сажалявам но това не е поведение на Колеги-баикари !!!