Линк към Видеото - http://vbox7.com/play:fa38b953d0
В клипа НЕ са включени всички снимки.Който иска да ги разгледа всичките с по добро качество може да ме намери в Facebook.Там съм качил над 3000 снимки.Както и ако имате някакви въпроси да попитате

dob111 написа:Евала! Яко в жанра си, а жанрът си е класика!![]()
![]()
А къде нощува?
milestone написа::bowdown:![]()
![]()
И следващият път не забравяй каската.
venko написа:Супер!!
Хубаво ще е да направиш албума във FB видим за всички. Не е нужно всички да ти ставаме приятели.
Може да ги качиш някъде другаде защото не всеки иска да има нещо общо с клюкарника.
![]()
Поздрави!!
bepa написа:Поздравления и дано следващия път имаш последователи
Ще споделиш ли малко от преживяното? Някакви проблеми с байка, с трасетата, отношението на МПС шофьорите, планинския път, отсядането в хотелите и ако мога така да се изразя - съхраняването на велосипеда в хотела?
dob111 написа:Предварителен план ли имаше или импровизираше?
А за спането в съответното населено място - как се ориентираше къде е къщата за гости? Имал си план и телефон на хостела или...?
waffleS написа:Браво
Как не те блъсна кола бе човек,се пак е България...
bepa написа:Мерси за инфото, но продължавам с въпросите
Аз по принцип имам желание към Смолян да карам, от Пловдив, но ме притеснява планинския път и многото "слепи" завои, че като гледам в Пловдив градското и направо страх ме хваща. (Само Пловдив-Пазарджик съм карала до сега и нямах проблеми, но пътя е широк и видимост има)
Също така гледам от клипчето (между другото, не ми позволява да гледам снимките във ФБ-то, не виждам такава папка) че имаш една раничка само, кое ти беше най-важно та успя толкова малко багаж да вземеши задните ти части
са доста тренирани или имаше последствия? с клин ли караше?
marsa написа:
Сигурно си прекарал страхотно!!! Нямам търпение да разгледам снимките!
denises26 написа:Ако не е проблем, направи снимките достъпни и за тези, които не са ти приятели в facebook. Ще ми се да ги разгледам и аз.
Назад към Радост за окото (видео и снимки)
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 22 госта