Ако монтираш и напаснеш дорбе гумата не мисля, че ще има проблеми, веднъж напомпана няма да излезе. Предполагам те интересува 1.1' ?rodopi_biker написа:Кой е най-тънкия размер гуми, който може да влезе в капла с размер 559х21 ? В момента карам със сликове с размер 26х1,5 но искам да сложа по-тънки ако е възможно.
, колелото си
.prokalnatiq написа::agree: мерси. Питах, защото предните след окончателното им изпращане се бавеха много по-малко. Както и да е, ще почакам, и после ако трябва ще действам.
Може да опиташ с по-свестни външни гуми.emo_gp написа:Колеги много Ви моля,предложете вариант за борба с пукане на гуми!Карам XC,ама не е нормално да спукам 3 гуми за един ден.Тези "бабини зъби" са ужас,мисля си вариант за Бандажна лента или боза.Кажете ако имате предложения и други схеми моля!
mutant написа:Може да опиташ с по-свестни външни гуми.emo_gp написа:Колеги много Ви моля,предложете вариант за борба с пукане на гуми!Карам XC,ама не е нормално да спукам 3 гуми за един ден.Тези "бабини зъби" са ужас,мисля си вариант за Бандажна лента или боза.Кажете ако имате предложения и други схеми моля!
teodor4o0 написа:добре четох няколко теми във връзка с изправяне на ротор пишат за някви лостове , стендове , преси и паяци
въпроса ми е при лека кривина (2-3 мм) ще се оправи ли от каране само или се иска сваляне и нещо специално

Svetoslav Ivelinov написа:Здравейте , Вчера си сложих новата верига Point . Приятелите ми казаха , че известно време ще ми прескача веригата докато въртя , и си е така. За 8 скорости е,зъбчатките ми са срам , пак за 8 скорости , обтегача Sora , ако има значение . Та да ви питам и вас нормално ли е да ми прескача така веригата ?
Svetoslav Ivelinov написа:Здравейте , Вчера си сложих новата верига Point . Приятелите ми казаха , че известно време ще ми прескача веригата докато въртя , и си е така. За 8 скорости е,зъбчатките ми са срам , пак за 8 скорости , обтегача Sora , ако има значение . Та да ви питам и вас нормално ли е да ми прескача така веригата ?
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 147 госта