eXta написа:Здравейте момчета RAM XC.TWO.4 http://www.ram-bikes.com/bg/view_bikes.php?bikes_id=14 или RAM HT.TWO.2ili3 за нормално каране както в градски условия така и за спокойни планински изкачвания и спускания (все пак не съм решил да се пребивам, но много обичам планинските местности)
Jagazumba написа:Здравейте,
Навил съм си на пръста да си взема едно читаво колело и съм се спрял на един RAM ht. two втора ръка. От това, което чета тук е явно, че точно този модел на RAM е пушка, забележки не съм видял, а само хвалби. Проблема е следният - рамката на колелото е 17", а аз съм висок 1,84. Ще го карам градско, но се чудя дали няма да ми е прекалено малка и да ми създава проблеми. Има ли решение на проблема тип по-високо колче и т.н.?
Моля дайте съвет, защото иначе офертата е много добра и не ми се ще да я изпусна.
Превдарително благодаря
Nocturne написа:17 е за момичета и подрастващи.
Иначе колелото е пушка да.
Nocturne написа:Съжалявам, наистина беше обидно донякъде.Сигурно има доста хора, на които този размер им е добре.
И все пак мисля че ако ти си 1.74 висок една 18'' (ако говорим за Рам) в никакъв случай няма да ти е голяма!
Приятелката ми е 1.60 висока и кара 16.5, а на 17 дори и е по-добре. Почти няма разлика. Какво остава за човек 170см+
sensation_blue написа:трето - HT2 няма 18 инчова рамка.
Jagazumba написа:Здравейте,
Навил съм си на пръста да си взема едно читаво колело и съм се спрял на един RAM ht. two втора ръка. От това, което чета тук е явно, че точно този модел на RAM е пушка, забележки не съм видял, а само хвалби. Проблема е следният - рамката на колелото е 17", а аз съм висок 1,84. Ще го карам градско, но се чудя дали няма да ми е прекалено малка и да ми създава проблеми. Има ли решение на проблема тип по-високо колче и т.н.?
Моля дайте съвет, защото иначе офертата е много добра и не ми се ще да я изпусна.
Превдарително благодаря
hakama написа:Относно полуинтегрираните чашки - колко мм отнемат от стержена
emo_gp написа:Привет колеги!Карам въпросната рамка(от името на темата) и ме интересува струва ли си смяна на вилката ми XCM V3 с Rock Shox Dart 3?И ако не си струва до към 200 лева може и втора ръка да ми дадете съвет за вилка.Благодаря предварително!
hakama написа:Тези чашки ще станат ли за HT2 (17) и вилка Маниту Скареб?
http://screambikes.eu/bg/chashki-za-vil ... s-a71.html
Подготвил съм нова 8ца отзад и верига (Шимано), колебая се какви курбели (и средно) да взема, мисля да се откажа от евтиния вариант (квадрат) и да взема нещо на старо или ново на шлици?!
Ако взема на старо Труатив - ще има ли проблем с шиманото отзад (и това че няма да са нови като венците и веригата не е много добре).
Бюджета ми е 50-60лв за курбелитеКой е най-приемливия вариант за курбел на шлици?
Още се чудя какво кормило да взема като дължина (предимно градско) и хват - искам да има издигане, а тесните лапи, май няма много голям избор от тях - такива с издигане над 45 градуса да кажем?
Стержена ми е къс и ще трябва да компенсирам с лапата и кормилото.
kyofteparty написа:Здравейте ! Преди няколко дена си купих рам хт 2 и проблема ми е ,че каплата не е настроена както трябва и не седи по средата на вилката а бие повече на ляво и опира диска във апаратчето как да го оправяцентрирам я но след малко скокчета или дупки тя пак бие на ляво не мисля че проблема е в главината или някъде другаде защото колелото е на 3 4 дена
Nocturne написа:Колеги, някой спомня ли си колко беше челния ъгъл на рамка HT2 2011? 71 или?
darki написа:Nocturne написа:Колеги, някой спомня ли си колко беше челния ъгъл на рамка HT2 2011? 71 или?
Все си е бил 71 градуса.
Nocturne написа:darki написа:Nocturne написа:Колеги, някой спомня ли си колко беше челния ъгъл на рамка HT2 2011? 71 или?
Все си е бил 71 градуса.
Колкото и на HT1 2011? Сега гледам че 2012 и единицата и двойката са с 71, но за 2011 не знам.
darki написа:За к`во смесваш рамките HT1 и HT2, не знам![]()
Назад към Продукти за крос-кънтри
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта