Какъв е най-евтиният GPS, който мога да си купя?

Молим всички посетители, когато им се прииска просто да си поговорят глупости, да се помайтапят с дребни простотийки и т.н., да го направят в този форум. Тук е позволен по-груб език, стига да не е насочен към други членове на форума. Можете да пускате всичко, което като съдържание или стил би било неприемливо за останалите форуми. Но ако по наше усмотрение темата има смисъл или идея само за автора си, тя ще бъде изтривана!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 400 / 400 / 2

Re: Какъв е най-евтиният GPS, който мога да си купя?

Мнениеот zax983 » Нед Сеп 02, 2012 1:36 pm

И как да отговоря по друг начин на такива елементарни, плоски и неоснователни, жалки опити за обиди? Аз вдигам 50кг с 1 ръка, значи всички които не го могат са тъпи?

Конкретно на въпросът ти: Днес си намерих това: http://www.navi.bg/Navi-Bulgaria-4-3-na ... transmiter

Ако нямате по-добри предложения него ще взема.
Аватар
zax983

Рейтинг: 971

Мнениеот did » Нед Сеп 02, 2012 1:39 pm

zax983 написа:И как да отговоря по друг начин на такива елементарни, плоски и неоснователни, жалки опити за обиди? Аз вдигам 50кг с 1 ръка, значи всички които не го могат са тъпи?

Конкретно на въпросът ти: Днес си намерих това: http://www.navi.bg/Navi-Bulgaria-4-3-na ... transmiter

Ако нямате по-добри предложения него ще взема.

Да беше казал отначало, че търсиш навигатор за кола. Впрочем, наясно ли си с каква карта идва това нещо и как ще му качмаш други? Наясно ли си, че при тези устройства, цените на картите превишават 2-3 пъти тази на самия приемник?
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Рейтинг: 2000

Мнениеот zax983 » Нед Сеп 02, 2012 1:51 pm

Не съм наясно, затова питам, задължително ли е да си купя тези карти? Няма ли никаква възможност да си вкарам каквито искам, дори направени от мен?

Не, не искам за кола, но тук пише че става и за колело.

Иначе ето за 129 за камион с доста карти: http://www.pazaruvaj.com/gps-navigacija ... 102766663/

Толкова ли е невъзможно да се монтира на колело?
Аватар
zax983

Рейтинг: 971

Мнениеот did » Нед Сеп 02, 2012 1:55 pm

zax983 написа:Иначе ето за 129 за камион с доста карти: http://www.pazaruvaj.com/gps-navigacija ... 102766663/

Може, ако ще караш колелото само по маршрути за камионии и ще си носиш акумулатор за захранване.
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот Alpina » Нед Сеп 02, 2012 2:55 pm

zax983 написа:...дори направени от мен?...

Понеже съм се занимавал с правене на карти за GPS... като знам колко месеци и часове отиват за една малка местност - бих се радвал да видя твоя карта :D :agree:
P.S. Е, тези карти трябваше да съдържат доста изчерпателна информация, като имена на улици, адреси, разстояния до кръстовище, вид на пътя (дори дали си върху "листенцето на пътна детелина"), но все пак ще ми е интересно да разбера за колко време ще направиш картата си и какво ще представлява тя.
C'est la vie
Аватар
Alpina

Мнениеот hitar_potter » Нед Сеп 02, 2012 4:06 pm

did написа:
zax983 написа:Иначе ето за 129 за камион с доста карти: http://www.pazaruvaj.com/gps-navigacija ... 102766663/

Може, ако ще караш колелото само по маршрути за камионии и ще си носиш акумулатор за захранване.

Той вдига 50 кила с една ръка. Не знам защо изобщо се съмняваш, че е способен да си носи акумулатор. Даже ще закачи динамо на колелото, че да си зарежда акумулатора.
Изображение
Аватар
hitar_potter

Мнениеот boriss13 » Нед Сеп 02, 2012 4:13 pm

Изображение
Ама не говори...
Най-дългите пътешествия най-често започват с думите: "Зная по-кратък път!!!"Изображение
Аватар
boriss13

Мнениеот edinmilion » Пон Сеп 03, 2012 10:35 am

На този с ОС - Windows CE 5.0, може да се сложи и OFRM, но ще имаш проблем със захранването. Аз лично на устройството което цъках, батерията издържаше колкото да прехвърлиш от порта на компютъра, до 'запалката' в колата :D
edinmilion

Предишна

Назад към Бла - Бла