[quote="axelmax"]
сртига спеколации
[/quote]
Моите уважения, но спекУлациите в момента ги правиш ти
Първо, аз обясних ясно защо Climber-а според мен не е подходящ за ХС - не е само теглото, а и височината на седалковата тръба и още куп други детайли, които не са предвидени за ХС, а за други начини за каране. Аз самият бих препоръчал тази рамка на всеки, който иска да практикува с твърдак спускане, градско, и др. подобни тежки за рамката стилове. Но да я препоръчвате всеки път на всеки, който си търси твърдак и иска да му е малко по-здрава рамката...ами не е Climber-а това, ами е примерно Онтарио-то. То има хора, които и с балканче ще изкатерят някоя планина, но това не го прави подходящо за ХС, нали?
Второ, каква по-голяма спекулация от твърдението, че RAM HT1 (рамката) не струвала? Карал ли си я? Не става за това, за което е предвидена ли? (т.е. за ХС, ако все още не си разбрал). То е ясно, че рамката не става за траял, дърт, стрийт, DH, FR и т.н., но това не е проблем на рамката, а на тези, които по една или друга причина си я купуват за подобно каране.
А...и никой не може да ти подкопае авторитета повече от самия теб. говоря по принцип - човек сам гради реномето си и обикновено сам го разваля